Vidéken élek, de Pesten szeretnék szülni (kb 80 km a táv). Ha netán elfolyik a magzatvíz akkor is érdemes még Pestre elindulnom, vagy a legközelebbi kórházat válasszam? 37 hetes km
Figyelt kérdés
2009. szept. 1. 08:41
1/2 anonim válasza:
Ez nagyon helyzetfüggő. Ha csak "simán" elfolyik a magzatvíz, nincs semmi gond (nem vérzel), akkor szerintem nyugodtan bemehettek Pestre, viszont ha bármi gond adódna, érdemesebb a legközelebbi kórházat választani. Ha ott mindent rendben találnak, én elképzelhetőnek tartom,h. bemehessetek a kiválasztott kórházba szülni.
Könnyű szülést kívánok!
2/2 anonim válasza:
Ez egy érdekes kérdés, mert minden attól függ mennyi ídő lesz nálad a vajúdás! Van aki egy-két óra alatt megszül, van akinek napok kellenek! Én a helyedben beszélnék a dokimmal!
Jó szülést kívánok:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!