Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Melyiket válasszam? Érdekelne...

Melyiket válasszam? Érdekelne a vélemény.

Figyelt kérdés

Üdv, teljesen kétségbe vagyok esve, mert egy komolyabb bevétel miatt a szüleim azt mondták, kaphatok egy nagyobb ajándékot, de nem tudom a két célom közül melyiket válasszam. Az egyik egy síkképernyős TV(nem olyan nagy azért) és azért szeretném, mert rengeteg filmem van, és szinte minden nap használnám. A másik egy gitárt, a régi egy olcsóbb, tanuló kategóriájú gitár, nincs igazából vele baj, 2 hónapja játszom rajta, és nem tudom mennyivel jobb egy drágább hangszer. Aki ért a gitárokhoz, az kérem írja le, hogy érdemes-e beruházni, vagy nekem még megfelelne jövő télig. A TV hez tavaly kaptam egy 5.1-es házimozit, szóval a hangzással nem lenne baj.

Én a TV felé hajlok jelen pillanatban, mert rengeteget használnám, és sokszor zavar a mostani szemcsés képe.

2011. jan. 8. 19:00
 1/1 böiler ***** válasza:

Figyelj, ha komolyan gondolod a gitározást, én tuti, hogy inkább a gitárt választanám.

De ez én vagyok, ha te többet nézel TV-t, akkor azt vedd meg. Mert én pl. csak a híradót nézem meg, de most is elfelejtettem. :D

17/F

2011. jan. 8. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!