Érdekelne nagyon,6-hónap az hány hetes baba?
Figyelt kérdés
Én is mást számolok a net is mást mond,meg az okoskodó barátnők is .A 6-hónapos az hány hetes?????2012. dec. 3. 19:36
2/8 sumergo válasza:
kb.26 hét. Nem egyértelmű, ugyanis a hónapok változó napszámúak.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.
2012. dec. 3. 19:52
4/8 anonim válasza:
Én úgy tudom hogy a 24 héttől vagy 6 hónapos!
5/8 anonim válasza:
24-től tart a 28.ig asszem...de ha nem akkor bocsi de én így tudom :)
6/8 anonim válasza:
Hát én másképpen próbálom megközelíteni ...
Biztosan megvan az a nap, hogy mikor volt az utolsó menstruációd. Ha jól emlékszem, onnan számolják, hogy hány napos a baba, az év végén ezzel a számmal kell beadnod az adóbevallásodba a kedvezményt (vagis ott a 91-ik naptól).
Mellékelek egy TB naptárat, ami oda-vissza megmutatja, hogy az utolsó menstruáció és a mai nap között hány nap telt el. De egy excelben is könnyen kiszámítható, ha kivonod egymásból a dátumokat. Szerintem ezt a számot osztod 7-tel!
43F
8/8 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!