Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik! Nektek nincs rossz...

Kismamik! Nektek nincs rossz érzésetek, miután a férjetek belétek élvezett?

Figyelt kérdés

Bocs a hülye kérdésért:) De nekem olyan fura érzésem van utána. Kicsit görcsöl mindig a hüvelybemenet. Természetes ez? Egyáltalán szabad ilyet?

19 hetes vagyok.

2012. dec. 13. 16:12
1 2 3 4 5
 41/45 A kérdező kommentje:
Élvezitek legalább?
2012. dec. 13. 22:25
 42/45 anonim ***** válasza:
100%

29 es vagyok.

Nem pontoztam csak azért írtam mert szánalmas,hogy szinte minden kérdés vége az hogy : ki pontozott le?

2012. dec. 14. 00:09
 43/45 anonim ***** válasza:
100%

Én anno erről megkérdeztem a dokit. Mert speciel ezért is van!:)

Azt mondta,hogy lehet nyugodtan. A szülést csak akkor indíthatja be, ha kész rá a méh!

Egyébként az orgazmus is beindíthatja, sőt talán jobban, mint a sperma!

2012. dec. 14. 06:15
 44/45 A kérdező kommentje:

Ezt a pontozást felháborítónak találom egyébként, tényleg mostanában ebből van a balhé.

Még nem volt lehetőség kipróbálni gumiba:D De megpróbáljuk, és ha így is rossz érzés lesz, akkor azt hiszem nem szexelünk egy darabig:s

2012. dec. 14. 15:19
 45/45 anonim ***** válasza:
Szerintem csak a túlzott vérbőség miatt érzed másnak a hüvelyed! Úgy tudom hogy ilyenkor amúgy is erősebb a vérellátás és ezért is lehet szokatlan érzés! Mi is szabadjára engedjük a dolgokat!! :) Eszembe sem jutott hogy bármi probléma lehetne ebből,nekem ez természetes hogy ő is abból lett úgy mond :) miért lenne baj??
2012. dec. 30. 10:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!