Extra-tehetségtelen fotós anyukák, szokott rossz érzésetek lenni, hogy alig van kép, vagy normális kép a babátokról?
Na az én lányom is egy éves és nagyon fotogén, több ezer kép van róla.Vannak persze homályosak, elmosódottak is de az nem az én vagy a fotós hibája, hanem a gépé, vagy a ficánkoló gyereké:)
Nekem az a legfőbb bajom, hogy mindegyik képen amin a gyerekemmel vagyok kb gügyögős képet vágok, mint aki nem normális.Na én nem vagyok fotogén, 100-ból 2 kép ha jól sikerül de az is beállított és nem pillanatkép.Emiatt ne érezd magad rosszul és igenis néha apuka is fotózzon!:)
gyakorolj :) nem egy ördöngösség
fotózz mindenfélét, tárgyakat, növényeket, állatokat, egymást a pároddal stb,
amikor látod hogy éles a kép, akkor kattints
én totál amatőr vagyok, viszont szeretek fotózni, a babám előtt volt egy macskám, és állandóan őt fotóztam, szerintem ekkor jöttem bele :)
Figyelj, ha jobban belegondolsz, a 20 az nem olyan kevés. Az havi 1,5 :)
A mi gyerekkorunkban készült ennyi kép? Nem valószínű...
Viszont azokkal összehasonlítva, akik szinte mozgófilmként fotózzák a babájukat, tényleg kevés. De most őszintén: ki az, aki évi kb. 500 fotót meg akar majd nézni, csak mert 1-1 mm-rel másképp fekszik a baba? :)
Csinálj róla még több képet, akár heti 100-at is, és abból csak lesz 1-2 vagy akár több is, ami jól sikerült.
Valamint tényleg fotózz mindent ami eléd kerül, ismerkedj meg a gépeddel, mit tud, mennyire képes... és akkor valóban bele fogsz jönni.
Én imádok fotózni, de sokszor nem sikerül azt lefotóznom amit akartam, nem jön úgy át. :( De elkeseredni nem szabad, csak tovább fotózni.
Minden átöltöztetésnél készíts fotót, és tapasztalatból mondom, lesz közte amivel meg leszel elégedve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!