Nem issza meg kisfiam /17 hónapos/ sem a tejet sem a tápszert csak a vizet és a teát ez normális? Mit adjak neki?
Én is azt javasolnám, hogy adj neki más tejterméket, ha elfogadja (túró, sajt, joghurt, akár krémtúró).
Viszont csak halkan jegyezném itt meg, h a tejallergiások sokszor maguktól, ösztönből utasítják el a tejet... de emiatt ne rohanj allergia vizsgálatra, mert nem fogják megcsinálni (nincs tünet) és sajnos ilyen kicsi korban még a legtöbb esetben nem is mutat ki semmit. Ha később mégis meginná és véres lenne tőle a széklete, akkor egyértelmű lenne. De remélhetőleg nem lesz ilyesmi!
Hasonló cipőben járok, onnan az infó.
MInden jót kívánok!
Az én 21 hónapos lányom már fél éve nem issza meg a tejet semmilyen formában. :(
De más tejterméket sem nagyon eszik. Néha joghurt, rudi az minden nap, meg tejszelet, de ezen kívül semmi.
Ma is túrógombócot csináltam, de nem kért belőle. Se tejbegríz, se tejberizs. Meg sem kóstolja. :(
Doki azt mondta, h nem gond, ha minden nap eszik legalább 1 rudit vagy vmi tejterméket. Én mondjuk keveslem.
De ezt a szívószálast megpróbálom még, hátha. Köszi a tippet! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!