Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem issza meg kisfiam /17...

Nem issza meg kisfiam /17 hónapos/ sem a tejet sem a tápszert csak a vizet és a teát ez normális? Mit adjak neki?

Figyelt kérdés
2012. jan. 4. 22:21
 1/4 anonim ***** válasza:
Teljesen normalis, de a tejet valamivel potolni kell, pl sajttal, joghurttal, turoval. Tejet izesitheted kakaoval, vaniliakivonattal, edesitovel, stb.
2012. jan. 4. 22:30
 2/4 anonim ***** válasza:

Én is azt javasolnám, hogy adj neki más tejterméket, ha elfogadja (túró, sajt, joghurt, akár krémtúró).

Viszont csak halkan jegyezném itt meg, h a tejallergiások sokszor maguktól, ösztönből utasítják el a tejet... de emiatt ne rohanj allergia vizsgálatra, mert nem fogják megcsinálni (nincs tünet) és sajnos ilyen kicsi korban még a legtöbb esetben nem is mutat ki semmit. Ha később mégis meginná és véres lenne tőle a széklete, akkor egyértelmű lenne. De remélhetőleg nem lesz ilyesmi!

Hasonló cipőben járok, onnan az infó.

MInden jót kívánok!

2012. jan. 4. 22:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Ja, és még annyi, hogy esetleg próbáld meg ízesíteni neki a tejet kakaóval vagy macikávéval! Vagy van a Nesquik-nek az a csoki- meg epergolyós szívószála, esetleg azzal. Az én fiam pont ezzel szerette meg a tejet!
2012. jan. 4. 22:47
 4/4 anonim ***** válasza:

Az én 21 hónapos lányom már fél éve nem issza meg a tejet semmilyen formában. :(

De más tejterméket sem nagyon eszik. Néha joghurt, rudi az minden nap, meg tejszelet, de ezen kívül semmi.

Ma is túrógombócot csináltam, de nem kért belőle. Se tejbegríz, se tejberizs. Meg sem kóstolja. :(

Doki azt mondta, h nem gond, ha minden nap eszik legalább 1 rudit vagy vmi tejterméket. Én mondjuk keveslem.

De ezt a szívószálast megpróbálom még, hátha. Köszi a tippet! :)

2012. jan. 4. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!