Miért van az hogy a 8 hós babám egyszerre csak 100 mili tápszert bír megenni? Normális ez?
Miért ne kellene tápszer??
Kell!!vagy tejalapú más :tejpép..stb.500ml.t javasolnak még ebben a korban ápszerből.
Kedves kérdező..ahogy írták is,nem egyforma étvágyúak a babák..ha fejlődik,hízik és nyugodt..akkor neki ennyire van szüksége.
Erőltetni nem szabad..
Lehet, hogy buta kérdés, de nálunk az volt a baj, hogy nem volt elég nagy lyuk a cumin. Mire rájöttem, majdnem megőszültem. Nem lehet, hogy nálatok is ez a baj? Még a minap is véletlenül az 1-es cumit tettem az üvegre, lányom 20 hónapos és nem értettem, hogy mért nem issza már meg a tápszert. Csak szívja-szívja és nem fogy. Azt hittem szórakozik:) Végül észrevettem, kicseréltem "x"-re ( ez igazából a főzelékekhez való) és már el is fogyott a 2,5 dl. 9 hónapig szoptattam, utána kezdődött ez a tápszeres dolog. Nálunk is olyan 100 ml volt a max.
Én Avent üveghez Mam cumit használok, az Avent cumi ment a kukába, abból kb 10 ml volt a maximum amennyit ki tudott szívni. Nem csoda, kipróbáltam, baromi nehéz valóban.
Köszönöm a válaszokat!
Kedves második,minek kell beleszólni?mert szerinted mit kellene adni egy babának,ha nincs anyatej?
Megkérdeztem a védőnőt is,és hát sok értelmes dolgot nem mondott.csak azt hogy ezzel ugysem tudok mit csinálni,ha egyszer ennyit bír enni.A tejtermékekkel az a gond,hogy nem eszi sem a túrót,sem a babajoghurtot.majd még próbálkozom vele.A cumisüveg váltást ma megpróbáltam,de nem igazán tetszik neki a dolog.Mam-ot vettem az x-es fejjel.bát a régiből sem igazán evett.lehet hogy a foga is jön.de ma sem volt meg az 500 mili. :-( Hát majd meglátjuk hogy hogyan tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!