Szinte egyik napról a másikra nem akarja elfogadni a tápszert a pici! Normális dolog ez?
Figyelt kérdés
2 hónapos a pici. Kb 1-2 hete csak cicizni akar, de előtte sem volt elég a tejem, ezért ki kellett egészíteni tápszerrel.Sokszor 10-15 percig próbálkozunk, de semmi eredmény nem kell neki.Több fajtát is kipróbáltunk.Kb óránként cicit követel.Lassan a kimerülés határán vagyok.Így aludni sem tudunk rendesen.A doki sem tudott mit tanácsolni.De a súlya viszont gyarapszik.Mit tanácsoltok?2011. jún. 19. 20:27
1/3 anonim válasza:
nekem ugyanígy volt a babám és csak az hozott megoldást, hogy abbahagytam a szopttaást(nagyon kevés tejem volt) és csak üvegből kapott. ő egy szopttaásra 30-40 ml-t evett és nem fogadott el pótlást.
mennyit szopik egyszerre a tiéd?
2/3 anonim válasza:
Az enyém is egyik napról a másikra nem itta, én vettem neki banán ízesítést, azóta azt issza:)
3/3 A kérdező kommentje:
A banán ízűt is próbáltuk, nem kellett neki. Kb 50 ml amit eszik.
2011. jún. 20. 10:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!