SOS! Van itt olyan anyuka, akinek a babája az anyatej után nem akarta elfogadni a tápszert?
Figyelt kérdés
Már alig van tejem, eddig csak anyatejet kapott a babám (5 hónapos) és tápszerre kell átálnunk. De egyszereűen undorodik az ízétől, azonnal kiköpi és ordít. Ez megy pár napja. 3 félét próbáltam: Nestlé Beba, milupa comfort és start. Mit csináljak?? Aki tud, kérem segítsen.2011. aug. 6. 20:19
1/5 anonim válasza:
HAmár hozzátáplálod, tegyélbele neki kekszet, vagy banán,úgyelgogadhatóbb az íie, amúgy ténleg borzalmas....
Fiam is csak 3hós koráig volt hajlandómegenni.
2/5 anonim válasza:
lehet lepontozni, de nálunk is ez volt, sehogy nem ette a fiam a tápszert, én minden este tejbegrízt főztem neki, jó hígan, amit cumisüvegből ki tudott szívni, nagyon szerette és utána nem volt egy hangja sem, illetve még jók voltak a Mildibé-s vagy Milupa-s tejpépek
3/5 alaszka válasza:
Az enyém 4 hónaposan kapott volna pótlást tápszerrel, mert a dokibácsi szerint keveset gyarapodott, próbáltuk adni neki, de nem fogadta el, sehogyan sem. Így folyamatosan cicire tettem, mert csak az kellett neki, és végül így megúsztuk a tápit, sok lett a tej, és 19 hónapig szopott. Aztán 19. hónap után megint akartam neki adni, hogy még ne tehéntejet kapjon, de 3 féléből egyet se akart elfogadni, így ő már két éves korától tehéntejet kapott. Nem lehet, hogy lenne még tejed, vissza lehetne hozni? Éhes marad a babád, vagy honnan tudod, hogy kevés a tej? Ha éhes lenne, elfogadná szerintem a tápszert. Próbálgasd még a szopit, lehet hogy még menthető. Mást nem nagyon tudsz csinálni.
4/5 anonim válasza:
A cumisüveget elfogadja? Adtál már neki anyatejet cumisüvegből?
5/5 anonim válasza:
Ugyanez volt nálunk-az első pár alkalommal keverj az üvegbe fele lefejt tejet fele tápszerrel, majd egyre kevesebb tejet, végül meg fogja inni a tápszert simán!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!