Meddig fogadta el a tápszert a babátok? Ha nem akarta elfogadni mit tettetek?
Figyelt kérdés
Kislányom 8 hónapos, reggel és este iszik még tápszert, de egyre kevesebbet hajlandó inni, sőt ha nem elég álmos, akkor nem is nagyon akarja meginni. Minden mást megeszik, jó az étvágya amúgy. S vizet is iszik szívesen.
Az ételeit néha tápszerrel keverem össze, de megérzi és olyankor kevesebbet eszik!
Aggódom, mert így nincs meg a fél liter tejalapú étkezés.
Mit csináljak?
2011. máj. 26. 09:39
1/5 krisztivan válasza:
Nálunk kicsit más a helyzet mert még van valamennyi tejcsi(nem sok).A fiam kb.5 hós kora óta nem iszik tápszert mert nem volt hajlandó elfogadni attól kezdve hogy elkezdünk kanalazni.Én a helyedben már elkezdeném neki a joghurtot,túrót,kefírt és 1 hónap a tejfölt is.De adhatsz neki bolti tejpépet is.Az is tejalapúhoz tartozik.Persze a legjobb ha a védőnővel beszélsz mert Ő ismer titeket.
2/5 krisztivan válasza:
Elfelejtettem hogy 8.5 hós a fiam.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy válaszoltál!
Védőnővel beszéltem, és szerinte biztos a meleg miatt nem kéri a tápszert...de akkor mást sem kérne nagyon, nem?
Igen, én is gondoltam rá, hogy elkezdtem azokat a tejtermékeket adni neki, amit már lehet ilyen korban is.
2011. máj. 26. 12:45
4/5 krisztivan válasza:
Hát ha mást eszik akkor a tápszert nem kedveli.De szerintem ez nem olyan nagy baj.Lehet 1-2 hét és újra issza majd.Ha meg nem akkor kap mást helyette.De azért a védőnő mondhatott volna valami segitséget is.
5/5 A kérdező kommentje:
Igen, a védőnő kevésbé aggódik, mint én... :)
Köszi neked is a választ!
2011. máj. 26. 13:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!