Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik! Nektek nincs rossz...

Kismamik! Nektek nincs rossz érzésetek, miután a férjetek belétek élvezett?

Figyelt kérdés

Bocs a hülye kérdésért:) De nekem olyan fura érzésem van utána. Kicsit görcsöl mindig a hüvelybemenet. Természetes ez? Egyáltalán szabad ilyet?

19 hetes vagyok.

2012. dec. 13. 16:12
1 2 3 4 5
 11/45 A kérdező kommentje:
Terhesség elött nem volt ez az érzés. Fertőzés nincs, legalább is rá utaló jelek nincsenek. Bár kenetet még nem vettek a terhesség alatt.
2012. dec. 13. 17:21
 12/45 anonim ***** válasza:
13%
Azért nem kellett volna lepontoznod moira! csak azért,mert te hagyod,hogy beléd élvezzen a párod!!Azért mert te olyan nagyon tökéletesen vagy összerakva,hogy nálad soha semmi nem ártott meg,azért még nem kellene ezért másokat lenézni,mert mi egy kicsit elővigyázatosak vagyunk,hogy én nem merjük megkockáztatni azt,hogy belém élvezzen!!!!Nem tudhatod,hogy én miért félek ettől ennyire,és ezért nem leoltani kellene!!Nem egy kérdésnél láttam már a válaszaidat(zömében ott,ahol én is válaszoltam)és állandóan lepontozol,és állandóan mindenhol mindenkinek osztod az észt!!Olyan jó,hogy te ennyire okos ember vagy,hogy te mindig mindenkit ki tudsz oktatni!!Én nem bírnék egy ilyen okoskodó nőt elviselni magam mellett,minden tiszteletem a férjedé,hogy el tud viselni!!
2012. dec. 13. 17:27
 13/45 anonim ***** válasza:
97%

Moira nem oktatott ki senkit,ő is elmondta a tapasztalatát,ahogy bárki más.Azt meg nem tudod ki pontozott le...

Próbáljátok gumival,kérdező!

2012. dec. 13. 17:38
 14/45 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem egyáltalán nem biztos, hogy ő pontozott le! NEm mintha bármit is számítana...a kérdező meg ugyis azt a választ fogadja el ami neki is kézenfekvő, de ha téged csak a pontok érdekelnek...akkor nem szoltam!

Én még csak 8hetes terhes vagyok, de eddig nem éreztem furcsaságot, ha a férjem belem elvezett, lehet ez majd később változni fog, nemtudom. De ha Te érzel valami kellemetlent, akkor inkább tényleg használjatok gumit!És persze kédezd meg erről az orvosodat is!

Sok sikert! És gratulálok a babához!:-)

2012. dec. 13. 17:41
 15/45 anonim ***** válasza:
80%

Nem értem mi ez a felháborodás! Nem oktatok ki senkit, elmondom a tapasztalataimat. Mivel a második babámat várom, és tini sem vagyok, úgy gondolom nem mondok hülyeséget! A százalékomból is látszik, hogy igazat mondok, ott segítek ahol tudok, és úgy érzem senkinek sem tettem itt még keresztbe! Viszont neked az ötvenes százalékoddal nem sok szavad lehet, ha ezt nézzük. Nem lehet, hogy azért vagy ennyire "leszázalékolva", mert butaságokat írsz? Na mondjuk most nem írtál semmi nagy butaságot, mindenki úgy szexel ahogy jól esik neki!

Kérdező, próbáljátok ki a gumit, ha úgy nem érzel semmit, akkor vagy lelki alapon érzed a rosszat, vagy érzékeny lett a spermákra a hüvelyed. Terhesség alatt bármi elképzelhető.

Ha meg úgy is érzed, akkor vagy az izgalom miatt/orgazmus miatt van ilyen érzésed, vagy a nagy vérbőség miatt ami terhesség alatt szintén fenn áll.

2012. dec. 13. 17:49
 16/45 anonim ***** válasza:
75%

Csak azért nem kéne meggyanusítani, mert az én nevem kint van... Bárki más pontozhat, nem csak nekem van jogosultságom hozzá! Nem mellesleg egy piros vagy zöld nyomásától nem jelenik meg százalék. Legalább 2 ember kell hozzá. Ha 50% alatt vagy, akkor legalább 2en nyomtak már pirosat.

Bocsi az offért!

2012. dec. 13. 17:53
 17/45 A kérdező kommentje:

Én nem akartm veszekedést:D

Természetesen mindenki válaszát szívesen elolvasom, érdekel ki mit érez.

Neked is gratula a babához 8 hetes kismami:) Én csak 2 hete érzem ezt, de tényleg jobb lesz ha gumit veszünk, akármilyen fura lesz.

2012. dec. 13. 17:53
 18/45 A kérdező kommentje:
Egyébként akkora marhaság ezek a pontok, mindig csak a veszekedés van belőle.
2012. dec. 13. 17:58
 19/45 anonim ***** válasza:
10%

Érdekes módon én is mindig csak a tapasztalataimat írom le,még is mindig le vagyok pontozva,és mindig csak akkor,amikor te megjelensz!!

Lehet,hogy csak számodra írok ,,butaságokat,, és te pontozol le emiatt,viszont te nem tudhatod azt,hogy a kérdezőnek mi belőle a hasznos!!Én soha nem pontozok le senkit sem!!Ja és attól,hogy én első babámat várom,még nem vagyok hülye gyerek,és én sem vagyok tini!!A koromhoz képest mindig is komoly gondolkodással rendelkeztem!!

Örülnék,ha végre békén hagynánk egymást,és nem pontozgatnál le!!Ha nem tetszik amit írok,akkor ne olvasd el,és ne reagáld le!!

Ettől a beleélvezős dologtól pedig azért félek,mert a családomban 2 évvel ezelőtt vetélés lett a vége 19+6 hetesen!!Érdekes módon szex után 4 órával a sógornőm 3 újnyira kinyílt és el kellett venni a teljesen egészséges babáját..szóval ennyit az ,,érett méhszájról,,!!Ezért vagyok elővigyázatos a párommal együtt,mert mély nyomot hagyott bennünk ez a dolog,és nekem a belém élvezés nem ér ennyit,sőt,még maga a szex sem ér annyit,hogy Isten őrizz elmenjen az én babám is!!!!

De mindenki úgy szexel ahogy akar,én is,csak úgy mint ahogy te a véleményemet írtam le!!

Sziasztok!!

2012. dec. 13. 17:58
 20/45 A kérdező kommentje:

Ugye csak a hormonok miatt vagyunk ilyen veszekedősek?:)

Én is egyfolytába veszekedek, de én a szomszédokkal:s

2012. dec. 13. 18:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!