Kismamik! Nektek nincs rossz érzésetek, miután a férjetek belétek élvezett?
Bocs a hülye kérdésért:) De nekem olyan fura érzésem van utána. Kicsit görcsöl mindig a hüvelybemenet. Természetes ez? Egyáltalán szabad ilyet?
19 hetes vagyok.
29-es ha akarod be linkelem, de ne akard sztem látni. Nagyon kicsi bab is van bent.
39 hetes kismami! Hát könnyű szülést neked, remélem holnap már a kezedben lesz Viki baba:)
Kezdek megnyugodni igen. Egyre többet mozog a baba, és már a kezemmel is érzem, szóval most nyugi van:D
De aki rosszul lesz nehogy énrám fogja. Egyébként tanulságos. Én pl. elöször mikor néztem majd beájultam.
Örülök,hogy kezdesz felszabadulni!
Nos,Viki babám jól érzi magát odabent,pedig én már annyira szeretném a kezembe tartani!Sebaj,már csak pár nap,azt már fél lábon is kibírom!:D
Én mindkét lányt 41 hétre szültem, egy örökkévalóságnak tűnt, utána meg visszasírtam a terhességet:D
Neked sem volt ilyen "fura" érzésed szex után, mint nekem?
De most tényleg nem is hallott ilyenről senki? Én vagyok ennyire selejt?:D
Nos,nekem egyszer volt,de utána már gumival szeretkeztünk,biztonságosabbnak tűnt.Ha megnyugtat:én sokkal selejtebb vagyok,mint te:D
Viki baba anyukája voltam:D
Na akkor nem csak nekem van ilyen, azért ez megnyugtató:)
Bár apa dedós dolognak tartja a gumit, muszáj lesz vennem. Vagy is inkább vegye ő:D
Én pontoztam le mindenkit és nem is írtam választ, csak most ezt!
Elégedettek vagytok????
( Csak azért tudjátok ugye, hogy nem kell válaszoni, ahhoz hogy pontozni tudjak? )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!