Kismamik! Nektek nincs rossz érzésetek, miután a férjetek belétek élvezett?
Bocs a hülye kérdésért:) De nekem olyan fura érzésem van utána. Kicsit görcsöl mindig a hüvelybemenet. Természetes ez? Egyáltalán szabad ilyet?
19 hetes vagyok.
Nekem is olyan rossz érzésem van utána! Benned van a z hogy aggódsz a baba miatt!
Mi nem használtunk gumit!!!
Mi nem használunk gumit,viszont így terhesen nem élvez belém a férjem!!Nem szeretném,ha a spermában lévő anyagok valamit elindítanának idő előtt!!
19+2 hkm
Szóval akkor nem lehet?
Persze nem azért kérdezem, mert akkora érvágás lenne:) Na jó akkor ezt befejeztük.:)
Nincs megtiltva az,hogy a férjed beléd élvezzen,de a sperma tartalmaz olyan anyagokat,ami be tudja indítani a szülést,ezért szokták ajánlani a szeretkezést a 39-40 hetes kismamáknak,hogy hátha beindul.Én viszont éppen ezért félek tőle,hogy nehogy idő előtt valamit beindítson nálunk is.Szóval nincs megtiltva,csak mi nem merjük megkockáztatni,mi egy kicsit elővigyázatosak vagyunk!!Attól ti még csinálhatjátok úgy!!
19+2 hkm
Én meg többek közt azért is élvezem a terhességet, mert nem kell a védekezésre gondolni! Egy terhességet már végigcsináltam így. Heti 2-3 alkalom és mindig bennem ment el. Másképp nekem nem is szeretkezés :) Kislányom 38+4-re született és nem a szextől indult be a szülés.
Azért ahhoz, hogy a spermákban lévő anyag megindítsa a szülést, kell egy érett méhszáj is.
Mondjuk nekem soha sem volt rossz érzésem, gondolom azért, mert így teljes az egész számomra.
Persze, nekem is így tökéletes a szex, hogy végigcsináljuk:)
De utána mégis kicsit fura érzés van a hüvelynél. Főleg mikor pisilek. Aztán az is elképzelhető, hogy beképzelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!