Kismamik! Nektek nincs rossz érzésetek, miután a férjetek belétek élvezett?
Bocs a hülye kérdésért:) De nekem olyan fura érzésem van utána. Kicsit görcsöl mindig a hüvelybemenet. Természetes ez? Egyáltalán szabad ilyet?
19 hetes vagyok.
Fú, hát remelem nálam nem lesz ilyen, mert sosem hasnáltunk gumit! De még bármi kellemetlenség jelentkezhet,... ez benne van sajnos a dologban, dehát mindent el kell viselni a "jó ügy" érdekében, és persze mindent megteszek, hogy a kisbabám a lehető legjobban érezze magát! Ez a legfontosabb!
a 8hetes voltam!:-)
Kedves 56%-os!
Lehet azért vagy lepontozva,mert nem jókat mondasz!De egyáltalán nem biztos,hogy moira pontozott le,sőt egy gombnyomás nem elég ahhoz,hogy kiírja a százalékod!Moira nem ítélkezett senki felett,tanácsot mondott,úgy ahogy te,én,bárki más.Mellesleg,én is sokat látom moirát itt GYK-n,de durva választ még nem láttam tőle,ahogy észrevettem mindig segít.
A sógornőd babáját őszintén sajnálom,de nem lehet mindent ráfogni erre vagy arra...
Moira:
nem tudom "emlékszel-e" rám,de valamelyik nap mi már találkoztunk egy 19 hetes kismama kérdésénél,privátot is küldtél nekem,én vagyok a 39 hetes kismama.
Kérdező:próbáljátok gumival.
Ki próbálom azt, hogy nem megy belém, lehet, hogy akkor is meg lesz ez a fura érzés. És tényleg lehet, hogy csak a vérbőség okozza. Megpróbáljuk és meglátjuk mi lesz:)
Természetesen én is rettegek, hogy elvetélek, szerintem ezzel mindenki így van. És nekem is az a legfontosabb, hogy jól legyen a baba. Ha az kell hozzá, hogy védekezzünk, akkor természetesen védekezni fogunk.
Én vagyok az a 19 hetes kismama:D
39 hetes kismami, akinek Viki lesz a lánya? Te még egyben vagy? Jól bírod:D
Óóóó ne haragudjál már meg kedves 22-es válaszoló,HOGY MEREM FÉLTENI A GYERMEKEMET!!!!Szerintem most fejezzük ezt be,mert nagyon nem bírom azt,hogy más akarja nekem megmondani,hogy mitől FÉLHETEK és mitől nem!!!!Jó hogy nem álltok már azért nekem,mert a családomban ez a tragédia megtörtént,és ez lebeg a szemem előtt,hogy nehogy így járjak!!!Esetleg elnézést ne kérjek azért,mert merem félteni a babámat????????????
Majd ha ti is átélitek ezt a családotokban,akkor jöhettek azzal,hogy NEM KELL ERRE RÁFOGNI!!!
Na én itt fejeztem be,és védjétek,nyaljátok itt egymás seggét fényesre,csak azért,mert ti ilyen vakmerően mertek szexelni a terhességetek alatt!!Gratulálok hozzá,és kívánom mindenkinek,hogy rendben legyen a terhessége,és ne történjen semmi ilyesmi nálatok mint nálunk!!!!
Itt befejeztem ezt a témát és a beszélgetést is!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!