Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik! Nektek nincs rossz...

Kismamik! Nektek nincs rossz érzésetek, miután a férjetek belétek élvezett?

Figyelt kérdés

Bocs a hülye kérdésért:) De nekem olyan fura érzésem van utána. Kicsit görcsöl mindig a hüvelybemenet. Természetes ez? Egyáltalán szabad ilyet?

19 hetes vagyok.

2012. dec. 13. 16:12
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
100%

Fú, hát remelem nálam nem lesz ilyen, mert sosem hasnáltunk gumit! De még bármi kellemetlenség jelentkezhet,... ez benne van sajnos a dologban, dehát mindent el kell viselni a "jó ügy" érdekében, és persze mindent megteszek, hogy a kisbabám a lehető legjobban érezze magát! Ez a legfontosabb!

a 8hetes voltam!:-)

2012. dec. 13. 18:03
 22/45 anonim ***** válasza:
80%

Kedves 56%-os!

Lehet azért vagy lepontozva,mert nem jókat mondasz!De egyáltalán nem biztos,hogy moira pontozott le,sőt egy gombnyomás nem elég ahhoz,hogy kiírja a százalékod!Moira nem ítélkezett senki felett,tanácsot mondott,úgy ahogy te,én,bárki más.Mellesleg,én is sokat látom moirát itt GYK-n,de durva választ még nem láttam tőle,ahogy észrevettem mindig segít.

A sógornőd babáját őszintén sajnálom,de nem lehet mindent ráfogni erre vagy arra...

Moira:

nem tudom "emlékszel-e" rám,de valamelyik nap mi már találkoztunk egy 19 hetes kismama kérdésénél,privátot is küldtél nekem,én vagyok a 39 hetes kismama.

Kérdező:próbáljátok gumival.

2012. dec. 13. 18:07
 23/45 A kérdező kommentje:

Ki próbálom azt, hogy nem megy belém, lehet, hogy akkor is meg lesz ez a fura érzés. És tényleg lehet, hogy csak a vérbőség okozza. Megpróbáljuk és meglátjuk mi lesz:)

Természetesen én is rettegek, hogy elvetélek, szerintem ezzel mindenki így van. És nekem is az a legfontosabb, hogy jól legyen a baba. Ha az kell hozzá, hogy védekezzünk, akkor természetesen védekezni fogunk.

2012. dec. 13. 18:07
 24/45 A kérdező kommentje:

Én vagyok az a 19 hetes kismama:D

39 hetes kismami, akinek Viki lesz a lánya? Te még egyben vagy? Jól bírod:D

2012. dec. 13. 18:09
 25/45 anonim ***** válasza:
16%

Óóóó ne haragudjál már meg kedves 22-es válaszoló,HOGY MEREM FÉLTENI A GYERMEKEMET!!!!Szerintem most fejezzük ezt be,mert nagyon nem bírom azt,hogy más akarja nekem megmondani,hogy mitől FÉLHETEK és mitől nem!!!!Jó hogy nem álltok már azért nekem,mert a családomban ez a tragédia megtörtént,és ez lebeg a szemem előtt,hogy nehogy így járjak!!!Esetleg elnézést ne kérjek azért,mert merem félteni a babámat????????????

Majd ha ti is átélitek ezt a családotokban,akkor jöhettek azzal,hogy NEM KELL ERRE RÁFOGNI!!!

Na én itt fejeztem be,és védjétek,nyaljátok itt egymás seggét fényesre,csak azért,mert ti ilyen vakmerően mertek szexelni a terhességetek alatt!!Gratulálok hozzá,és kívánom mindenkinek,hogy rendben legyen a terhessége,és ne történjen semmi ilyesmi nálatok mint nálunk!!!!

Itt befejeztem ezt a témát és a beszélgetést is!!!

2012. dec. 13. 18:15
 26/45 anonim ***** válasza:
29%
Arra gondolsz amikor elküldtem neked priviben a videót? Remélem senki nem álmodott rosszat a téma után!
2012. dec. 13. 18:15
 27/45 A kérdező kommentje:
Én többször megnéztem őket, de nemtudom miért.
2012. dec. 13. 18:17
 28/45 A kérdező kommentje:
Nem gondolom, hogy ez vakmerő lenne. Ez csak sima szex. Ennyire ne veszekedjünk már.
2012. dec. 13. 18:19
 29/45 anonim ***** válasza:
5%
Miféle videokról van szó ,ha szabad kerdezni? Nekem is átküldené valaki?:D
2012. dec. 13. 18:20
 30/45 anonim ***** válasza:
32%
Igen én vagyok az a 39 hetes kismama,akinek Viki lesz a lánya!Még egyben vagyok,remélem már nem sokáig.Jóslóim már vannak,és az NST is mutatott fájásokat.A videók után fél órát bőgtem,viszont jó,hogy nem álmodtam rosszat:( Na,és kedves kérdező,az aggályaid elmúltak?
2012. dec. 13. 18:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!