Spontán hármasikrek! Hogyan kezdjek neki?
Az első ultrahangra kicsit későn mentem, mert aszerint 13 hetes vagyok, de az első mensesem rendesen megjött, a második maradt csak ki, és nem is éreztem magam terhesnek. Kiderült, hogy hárman vannak!!! És elvileg egypetéjűek.
25 éves vagyok, és igazából épphogy nekikezdtünk a babaprojektnek. Ez az első terhességem. Végső soron négy gyerkőcöt akartam, de így lehet, hogy marad a három. :)
Tudnátok ajánlani könyveket, weboldalakat, ahol utána lehet ennek olvasni?
Kicsit félek... az öcsém 18 évvel fiatalabb nálam, de egyszerre három gyerek után nem könnyű szaladni. :))) Nem tudok ikrekről a családban.
Mindenképp megtartom őket, csak nem tudom hogyan kezdjek hozzá az egészhez... A dokinál annyira sokkolt a hír, hogy a 13. héten vagyok, hogy alig jegyeztem meg, amit mondott, kértem is inkább holnapra egy időpontot, majd megyek a jegyzetfüzetemmel... :)
Az orvos szerint mind egészséges, de aggódom. Volt már ezen a fórumon ilyen kérdés, és nem jól végződött... :(
És hány hetes is vagy?
Nagyon jó, hogy sokat tudsz aludni:) Én sajnos óránként kelek pisilni, vagy mert fáj a hasam. Nekem harmadik baba lesz és 25 hetes.
A nemüket mikor tudod meg?
21. héten. :)
Mindhárom baba élénk és makkegészséges az UH alapján. Elvileg kislányok (egyikőjük szépen megmutatta magát, és ebből következtetünk, hogy mindhárman azok... :))
Akkor jó nagy pocid van ugye?:)
3 kiscsaj, nem semmi:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!