A várható szülés előtt mennyivel kezdjek el vasalni babarucikat?
Amikor jól esik. Csak zacskózd be utána, hogy nem porosodjon.
Én csak első babával vasaltam, másodikkal-harmadikkal már nem. Csak megrázogattam vizesen és úgy szárítottam meg.
30 hetes vagyok. Pár hete - amikor még jobb idő volt - kimostam a javát, de azt mondták, hogy ne vasaljam még ki, mert attól sárgulnak a fehér ruhák. Behajtogattam a szekrénybe, nem porosodik.
Van még 2 hónapom a kiírtig, de nem akarok mindent az utolsó pillanatra hagyni, főleg úgy, hogy már vizesedek, és hiába pihenek sokat, már reggelre sem megy le a dagadás. Szerintetek nem sárgul be a ruha?
Azt nem tudom, hogy besárgul-e, mert én a 38. héten szoktam kimosni őket, de a vizesedéshez adok egy tippet, ami nekem a 3. terhességnél bejött, hátha...
A matracod láb részénél tegyél be a matrac alá egy összehajtogatott plédet, így éjjel, amíg alszol, magasabban van a lábad. Nekem ettől reggelre mindig egész elfogadhatóra visszaürült az amúgy estére már néha víziló méreteket öltött lábam.
Nappal hiába tettem fel, nem is volt időm fél óránál hosszabban, de az nem használt semmit, és ha éjjel vízszintesben volt, akkor reggelre ugyanolyan dagadt maradt mint este volt.
Akkor esetleg a lepedő alá tedd be a plédet.
Vagy vágass egy ék alakú szivacsot valami szivacsosnál és azt. 10 hétre még megéri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!