Kezdjek félni, hogy baj lehet?
Szerintem első sorban nyugodj meg! Aztán pedig beszéld meg magaddal és a babáddal is, h még legalább 2hétig bent marad, mert mindkettőtöknek az lesz a jobb. De mégis mi van akkor, ha hamarabb születik kicsit? Nem olyan pici ő már. Beteszik inkubátorba, és pár hét alatt behozza a lemaradását!
Jajj, én meg alig vártam, h kibújjon végre a fiam, mégis a kiírás előtti napig húzta odabent. Pedig mindig alacsonyan volt a pocim.
Ha nem érzed mozogni, arra barátnőmnek azt javasolták, h a fagyasztóból nyomjon vmit a pocijára, mert a hideget nem szeretik a babák. És bevált, tényleg elkezdett mocorogni tőle.
Ne aggódj, biztos minden rendben van!
Az én babám is nagyonnagyon nyugis ma!!!
Én is megjegyeztem épp délelőtt, de ha a hasamra teszem a kezem, mocorog, csak iszonyú gyengén, tegnap meg kibökte az oldalamat is, csak úgy táncolt.
A csokit és a kólát tényleg próbáld ki, nálam még a meleg ételtől szokott elkezdeni ugrabugrálni.
32 hetes kismami
Orvos! Ez nem játék, ha nem mozog! Nekem 36 hetesen nem mozgott, már csak azt tudták megállapítani, hogy nem él.
Ismerősömnél a múlt héten történt, keveset mozgott, beértek még élt, de mire megcsászározták már nem, 39 hetes volt.
3.vagyok
Remélem a kérdezőnél megoldódott a probléma és már ugrabugrál a bébike!!!
Írj légyszi, mi van veletek!!!
3as, 7es vagyok
Örülök, hogy mocorog és hogy jó a szívhangja a picidnek!!!
Szerintem az, hogy lentebb van a pocid, az nem jelenti feltétlen azt, hogy jóval hamarabb jön a pici, van akinek úgy még heteket bent marad!! Beszéld meg vele, hogy 2 hetet azért még maradjon és hátha ráhúz még :)
De összepakolni nem árt. Nekem már egy ideje kész a cumó. Biztos ami biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!