Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Kezdjek félni magamtól? Mi...

Kezdjek félni magamtól? Mi van velem?

Figyelt kérdés

Féléve, éve kezdődött. Mintha 2 ember lennék. Ezt úgy kell elképzelni, hogy alapból aki ismer, vidám, humoros embert ismert meg bennem, és az is vagyok. Munkában, tanulásban sikeres vagyok. Ha társaságban vagyok, vagy csak ha nem épp egyedül, akkor semmi gond nincs. Ilyenkor, (mások mondták), többieket szinte feltöltöm a jókedvemmel. DE ahogy egyedül vagyok, akár egy délutánra, vagy napra, tökmindegy mennyi időre, teljesen magamba zuhanok. Olyannyira, hogy mostanában egyre többet gondolok az öngyilkosságra sajnos. Ilyenkor egyre erősebb a késztetés, hogy megtegyem. Ez a gond, hogy eddig nem voltam ilyen, meg ezt rólam még azok sem tudják, akik a legközelebb állnak hozzám. Ezért is félek magamtól, mert tudom, hogy képes vagyok arra, hogy egyszer egy magányos pillanatomban megtegyem.

Amúgy vannak céljaim, sportolok, így sajnos elég nehéz elhinni rólam. Esetleg volt-e, van-e valaki ilyen helyzetben? Mi lenne a teendő? Előre is köszönöm.

F/26

2012. jún. 13. 21:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Velem is ugyan ez van, azt mondják hogy pszichológushoz kell járni, de én nem fogok és az öngyilkossági kényszert én a vagdosással "győzöm le", szerintem addig jó még nem vagdosod magad, mert ha egyszer elkezded nem igen van megállás... 13/L
2012. jún. 13. 21:30
 2/3 anonim ***** válasza:

Hát igen vagyok..csak én épp amiatt érzem nem jól magam mert nem tudom önmagam adni társaságban, úgy érzem nem szeretnek, félénknek gondolnak, fóbiám van nagyon

Nem tudom mivel akarok ténylegesen foglalkozni(iskola, munka)nincsen... a többit inkább nem is sorolom

25 L

2012. jún. 14. 00:56
 3/3 anonim válasza:
Figyelj én világ életemben magányos voltam és vagyok mégse követnék el ilyet.
2012. jún. 16. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!