4,5 hét körüli állapotos lehetek (3 pozi teszt) és menzi szerű derékfájásom van és eléggé bő folyásom. Pénteken kellett volna megjönnie, de nem:D. Ez normális ilyenkor? Vagy kezdjek el félni, hogy meg fog jönni?
nekem mindkét terhesség elején így volt :) és van már 2 egészséges gyönyörű gyermekem.
gratulálok! :)
Nagyon szépen köszönöm a nyugtató szavakat! Sokat segítettetek!
Nekem is volt már vetélésem és épp ezért túl kombinálom a tüneteket.
Gratulálok nektek is és jó egészséget!
Nekem is ugyanezek voltak a tünetek :)
Gratulálok!!
Nekem még hetekkel később is előjött a mindjárt megjön érzés és volt gyenge derékfájdalom is, de gond szerencsére sosem volt. Úgyhogy ne ijedj meg, ha hasonlót tapasztalsz később is.
Kedves utolsó!
Köszönöm a nyugtató szavakat:)
Amióta írjátok, hogy normális azóta már nem figyelem annyira és jobban is érzem magam:)
Ma beszéltem a nődoki barátunkkal és annyit mondott, hogy felejtsem el a tünetek figyelését, mert az minden nap változik és higgyek a tesztnek, főleg, hogy ma megcsináltam a negyediket és az is pozi és a legközelebbi biztos dolog az amikor a nődoki is azt mondja, hogy minden ok.
Jövő héten megyek dokihoz a méhen kívüli terhesség kizárása végett.
így ne aggódj, lesz még elég tünet és sokszor fogod ezt az időszakot hiányolni a 9 hó alatt:) Még egyszer gratulálok nektek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!