Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 4,5 hét körüli állapotos...

4,5 hét körüli állapotos lehetek (3 pozi teszt) és menzi szerű derékfájásom van és eléggé bő folyásom. Pénteken kellett volna megjönnie, de nem:D. Ez normális ilyenkor? Vagy kezdjek el félni, hogy meg fog jönni?

Figyelt kérdés

2012. máj. 28. 11:28
 1/8 Adilari ***** válasza:
100%
Nyugi nyugi!Én is ilyet éreztem!3 pozi teszt szerintem már nem hazudik:-)))Gratula a babócihoz:-)))Vigyázz magadra pihenjél....3. gyerekét váró anyuka:-)))
2012. máj. 28. 11:46
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
nekem 23.-án kellett megjönnie, van + tesztem is, ugyanúgy érzek, mint te... folyamatosan fájdogál a hasam, szinte nem is tudok nem odafigyelni. volt 2 vetélésem már, ezért fokozottan félek, minden pisilésnél aggódva figyelem, hogy nincs-e valami baj :( amúgy ezek a fájdalmak normálisak, de ugyanúgy fájdogál ha baj van akkor is, úgyhogy a legjobb kiiktatni a figyelést, mert csak ezzel foglalkozunk majd napokon kerszetül, sőt éjjel még inkább... szorítsunk egymásnak, hogy csak a növekedés miatt fájdogáljunk :)))
2012. máj. 28. 11:48
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

nekem mindkét terhesség elején így volt :) és van már 2 egészséges gyönyörű gyermekem.

gratulálok! :)

2012. máj. 28. 12:22
 4/8 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a nyugtató szavakat! Sokat segítettetek!

Nekem is volt már vetélésem és épp ezért túl kombinálom a tüneteket.

Gratulálok nektek is és jó egészséget!

2012. máj. 28. 12:39
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is ugyanezek voltak a tünetek :)

Gratulálok!!

Nekem még hetekkel később is előjött a mindjárt megjön érzés és volt gyenge derékfájdalom is, de gond szerencsére sosem volt. Úgyhogy ne ijedj meg, ha hasonlót tapasztalsz később is.

2012. máj. 28. 16:23
 6/8 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Köszönöm a nyugtató szavakat:)

Amióta írjátok, hogy normális azóta már nem figyelem annyira és jobban is érzem magam:)

2012. máj. 28. 17:48
 7/8 anonim ***** válasza:
szia, a 2. vagyok. nekem azóta semmi, csak tegnap émelyegtem a szagoktól, de mára már az sem... aggódok, ha nincsenek tünetek, mert félek, hogy megint csak nem sikerült rendesen... a hasszuri az megvan, de bármi is lehet az...
2012. máj. 29. 10:59
 8/8 A kérdező kommentje:

Ma beszéltem a nődoki barátunkkal és annyit mondott, hogy felejtsem el a tünetek figyelését, mert az minden nap változik és higgyek a tesztnek, főleg, hogy ma megcsináltam a negyediket és az is pozi és a legközelebbi biztos dolog az amikor a nődoki is azt mondja, hogy minden ok.

Jövő héten megyek dokihoz a méhen kívüli terhesség kizárása végett.

így ne aggódj, lesz még elég tünet és sokszor fogod ezt az időszakot hiányolni a 9 hó alatt:) Még egyszer gratulálok nektek:)

2012. máj. 29. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!