Mióta állapotos vagyok, állandóan felmegy bennem a pumpa, kifejezetten mérgesnek érzem magam, legszívesebben mindenkihez hozzávágnék valamit, aki hozzám szól. Ez normális? Lehet, hogy azért van, mert sokat émelygek?
Én nem vagyok terhes mégis meg tudnék folytani mindenkit főleg anyósomat.
Vicc nélkül dolgoznak a hormonok ez tök normális.El fog múlni.
Nah, az elején ugyan így voltam. Még a párom sem mert hozzám szólni, mert mindenért lehurrogtam. Sokszor nem tudta szegénykém, hogy mit csináljon, mert ha hozzám szólt, az volt a baj, ha meg nem, akkor meg az. :) Aztán meg nem győztem bocsánatot kérni tőle, amiért néha olyan undok voltam vele. De elmúlik, nyugi. Néha még vannak ilyen napjaim, de már megtanultam kezelni, meg a párom is. :))
21+4 hetes kismami
Nyugi, nem maradsz ilyen a 9 hónap alatt.
Én is nagyon ingerlékeny voltam, néha még mindig az vagyok. Émelygés+fáradtság már önmagában is ingerültebbé tesz és még ott vannak ugye a hormonok, amik egyébként is tetézik ezt.
Nekem elmúlt a többi tünettel együtt úgy 14 hetesen. Most viszont mindenen el tudom sírni magam és olyan dolgokon is megbántódom, amin eddig csak nevettem.
Ez sem sokkal jobb, mint a csapkodás, de legalább már nem ugrok senki nyakának!
Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!