Ez a fájdalom normális, vagy kezdjek aggódni?
2 nappal ezelőtt a köldökömtől kb 2 centire jobbra és egy centire le, egy szúró érzést éreztem, ami hullámokban jött. Ahhoz tudnám hasonlítani (bár nem volt benne részem) mintha egy kötőtűt vágtak volna a hasamba. Kb egy órán át tartott.
Tegnap meg ahogy mozdultam beállt görcsbe a hasam alja, még a könynem is csorgott, majd ma reggel mintha valaki a tenyerébe fogta volna a petefészkemet és bezúzta volna (ekkor épp átfordultam az ágyban, és mintha meghúzódott volna, pedig kb 2 centit mozdultam, majd elmúlt).
Kicsit félek, hogy mi ez, ezek normálisak-e, stb. NEm mentem be a kórházba, a szívhangját megkerestem, jól van, rugdalózik.
18 +2 vagyok, még nem érzem a babámat mozogni. Nincs női segítség mellettem, a párommal totózunk, hogy ez jó-e vagy nem jó, mindenesetre a "nem kell túlparázni a terhességet" beszólások miatt sem mertem elindulni, mert lehet, hogy normális. Szerintetek? Volt másnak ilyen?
(Missed ab. és vetélés utáni terhességem ez, ezért aggódom kicsit jobban a hirtelen fájdalmaknál)
szia!
én 14 hetes vagyok és nekem is vannak ilyen tünetek..a védőnő szerint teljesen normális..akkor gáz ha vérzel és tartósan görcsölsz..
Én azért elmennék hétfőn dokihoz,biztos ami biztos!Senki nem fog furán nézni rád,csak azért,mert aggódsz a babádért!Főleg hogy volt missed ab-od és vetélésed is!Megnyugodnál legalább!
Nekem is volt,hogy hasogatott a hasam,mikor a kisfiamat vártam,de az a vége felé volt már;és akkor sem ilyen szinten ,mint Neked.
Hát tuti hogy elmegyek egy vizsgálatra a héten. Csak tényleg nem tudom hogy mi a normális és mi nem. :( Párom mondja, hogy most kezd hízni, leehet hogy nő a méhem és a szalagok feszülnek meg minden, de én ilyenkor rögtön arra gondolok, hogy úúristen leszakadt a méhlepény egy része. Aztán szaladok pisilni, nincs vér, oké, akkor nem parázok, fekszem.. Hátrahajló méh miatt ez lehet? vagy az már "kijött" és nem azt érzem? Van akinek nagyon fájt a méh növekedése hátrahajló méh miatt, úgy olvastam, van akinek meg nem volt különbség.
Hát hogy hogy néznek rám mert aggódok a babámért.. sajna rossz tapasztalatom van, és nem akarom hogy megjegyezzenek hogy na EZ nyávog folyton. :(
Megértelek maximálisan,hidd el!De akkor is, Ő a ti gyermeketek és az egészsége mindennél fontosabb.Hát akkor jegyezzenek csak meg,legalább látják azt is,hogy félted a picit.Ez anyai ösztön.
Szerintem ne a férjeddel matekoljatok ezen,ez orvosi dolog.Nekem is hátrahajló méhem van egyébként és ez nálam csak akkor derült ki,mikor teherbe estem.
Még annyi,hogy ez nem nyávogás,én azt gondolom.Ha meg ne adj' Isten baj van,akkor meg azért néznek majd furán,mert "miért nem jött hamarabb??". Az a dolguk,hogy ellássák a kismamát és igen is viseljék el az általuk nyávogásnak vélt aggodalmat egy leendő anyuka részéről!
(7 hónapos kisfiú anyukája vagyok egyébként)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!