HÁRMASIKREK! Azt hittük 1 baba, aztán kiderült, hogy ikrek, ma 3 babát láttunk?
Sok(k) ként ért a hír :)
Első terhesség, egy babát teveztünk.Múlt héten két petezsákot láttak, ma viszont 3 baba "köszönt" vissza az uh-n :)
Kimenni is alig tudtam a vizsgálóból, a férjemet meg behívták, hogy lássa ő is :)
Segítsetek "feldolgozni" mert még elhinni sem merem :)
Tele vagyok aggodalommal :(
Gratulálok és egyben nagyon sok kitartást kívánok.
Két hete attól rettegtem, hogy kettő petezsák lesz, én meghaltam voltam ha kiderül, hogy ikreket várok, ehhez képest te elég jól kezeled egyenlőre.
Boldog Babavárást!
8hkm
Triplán gratulálok!!!!! :)
Ez örömhír, most csak az a dolgod hogy élvezd a várandóság minden egyes percét, olyan hamar eltelik ez az idő!
Meg nézd meg Az élet az anyaméhben ikrek részét! :)
Köszönöm!
A koraszüléstől félek nagyon, meg, hogy egyáltalán eljussunk odáig!!!
HA meg mégis korán jönnek majd akkor ne legyen semmi bajuk.
Olyan picik! Pont a NGC Élet az anyaméhben c. műsorában láttam
Szia!
Először is Nagyon Gratulálok! Ez egy csoda, nem minden nőnek adatik meg :) Picit irigyellek, bár egy manó is elég, sőt néha sok is, de hidd el nem lehet eltelni velük, és mikor látod hogy a három kis manód, most lett egy éves, vagy ilyesmi, hidd el nincs szebb érzés!
A pénzügyi része engem inkább zavarna, de gondolom több pénzt kaptok, és több segítséget is! :)
Jó babvárást, könnyű szülést, és ne idegeskedj, ne aggódj minden rendben lesz! :)
hány hetes vagy?mikor látták a 2. babát?
amúgy gratulálok!
Köszi Csajok, aranyosak vagytok!
Anyagilag nem gond, szerecsére stabil ez a része, segítségem is biztos lesz. Bár a nagyik még azt sem tudják, hogy terhes vagyok, akkor akartuk megmondani amikor már dobog a szivecskéje a picinek...
:)
Hát most három dobog :D
Anyukám tuti örömtáncot jár majd. Első unoka/unokák lesznek :)
Holnap megyünk elújságolni a hírt, most azon gondolkozunk, hogy mégis hogyan?
3 pár kiscipőt vegyek?
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!