Hányadik héten látják, azt hogy egy baba van-e vagy esetleg ikrek?
Figyelt kérdés
2010. aug. 23. 10:20
1/5 anonim válasza:
Elméletileg ez már az első uh-n kiderül a 6.-7. héten. Mert a petezsák már látszik, hogy egy vagy kettő, esetleg több... :)
2/5 A kérdező kommentje:
Na, de a petezsákon belül is lehet kettő, nem?
Mert nekem múlt hét szerdán látott a doki egy 15 mm-es petezsákot, benne embriócsomóval. Azt mondta, hogy 5-6 hetes lehetek.
2010. aug. 23. 10:29
3/5 anonim válasza:
Nekem a 6. héten látták, hogy ketten vannak, 8 hetesen szívhangjuk is volt, de sajnos 13 hetesen már csak az egyikük élt. :(
A 12. hét előtt semmibe sem szabad beleélni magad, ha nem akarsz csalódást.
4/5 anonim válasza:
Egyetértek a 2. válaszolóval, látszik már hamar az ikerterhesség, de sokszor előfordul, hogy a 12.héten már csak 1 baba van, mert a másik felszívódik. Még akkor is, ha előtte mindkettőnek volt szívhangja.
Szóval a 12.hét a tuti!
5/5 A kérdező kommentje:
A páromat érdekelte leginkább ez a téma, én egy babának is nagyon-nagyon örülök :-)
2010. aug. 23. 15:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!