Aki nagyon korán érezte a baba mozgását, az hányadik héten?
Én a 15. hét végétől éreztem, első baba. Szerintem ez korán van, mindenhol azt hallottam, hogy az először terhes kismamák csak a 20. hét végén kezdik érezni.
Most 18 hetes vagyok, és már néha kellemetlen, ahogy a méhszájamon vagy a hólyagomon tapicskol. Kicsit parázok, hogy mi lesz később...
A masodik gyereket betoltott 13 hetesen es par naposan ereztem. De az elso gyerek meg csak 5 honapos volt, amikor a masodik megfogant, szoval nagyon friss volt a magzatmozgas emleke. Meg igy sem igazan vettem komolyan, azt gondoltam, hogy biztosan mast erzek, viszont rendszeresen ereztem utana minden nap a matatast es erosodott.
Az elso gyereket betoltott 17 hetesen ereztem.
második babánál 11-ik héten határozottan tudtam, hogy ez a baba (előtte csak bélmozgások voltak)
mikor a 12 hetes vizsgálaton mondtam a dokinak, akkor elnézően mosolygott és azt mondta, hogy az lehetetlen, aztán mikor megultrahangozott akkor már azt mondta, hogy nagyobb a koránál, úgyhogy simán érezhettem..
A második babámat 10 hetesen éreztem először!Én is meglepődtem, de tuti Ő az!
A lányomat (első)14 hetesen éreztem először, és 16 hetesen már rúgást is éreztem!
Köszönöm a válaszokat!
Akkor nem csak képzelődtem. :o)
3. babámat várom, a 9. héten vagyok, és tegnap este az ágyban éreztem, ahogy "hullámzik".
Rengeteg bélproblémám volt már életemben, szóval úgy véltem, meg tudom különböztetni, de azért elbizonytalanodtam. :o)
(Elsőt 16-on, másodikat 14-en éreztem először.)
Szia!
Én el se mertem mondani senkinek, kivéve a páromnak. 11hetesen együtt voltunk nagyon óvatosan, és én oldalt feküdtem, és hirtelen megijedtem mert a jobb oldalamon volt egy olyan érzés mintha megkordult volna a gyomrom, de ezt nagyon oldalt érezve...Majd váltottam a testhelyzetemen és nem is éreztem utána. Mondjuk azóta sem. Biztos vagyok benne,hogy ő jelzett, hogy kényelmetlen ez a póz. Első baba
Sziasztok!
Tegnap voltam dokinál, kiderült, hogy elszámoltam kicsit a dolgokat, a baba nagyobb két héttel, mint gondoltam, tehát a 10-11. héten éreztem, és nem a 9-en, ahogy akkor gondoltam. :o)
No sebaj, az is jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!