Hányadik héttől helyezkedik el a baba fejjel lefelé a pocakban?
Eddig a babám úgy feküdt a pocimban,hogy jobb oldalt volt a feje és bal oldalt a lábacskái.
Most este már lent éreztem a csuklását egészen a szemérem csontom felett.Ez azt jelenti hogy ott a fejecskéje?
Nem korai még?30 hetes vagyok..
3 hete voltam akkor még minden rendben volt és most megyek majd kedden..
20 .héttől van így,de most már sokszor elviselhetetlen..
Aludni sem tudok..
Általában a 28-32 hét között fordulnak be, de vannak babák akik már korábban is, és vannak babák, mint pl. a lányom is, akik később fordulnak be. Kislányom a 34. héten lett farosból fejvégű.
A tüneteid nem csak a befordulástól lehetnek. Jó, ha megnéz a doki, és megmondja mit lát, mivel tudná enyhíteni a fájdalmaid. De ha esetleg rosszul fekszik a babád, akkor az még eltarthat egy darabig.
Ha nagyon görcsölsz, akkor viszont irány a kórház.
Az én kislányom a 35.héten fordult be..
nem görcsölök nagyon..gyenge menszi szerű görcseim vannak napjában többször,meg keményedek is még a magnézium mellett is.
A rosszabb az hogy deréktól lefelé sokszor elzsibbadok ha sokat fekszek vagy ülök.Így éjjel is ha alszom1-2 órát akkor arra kelek hogy zsibbadok..fel kell kelnem sétálni egyet,de akkor meg már sok idő mire visszaalszom..
Már voltam a görcsökkel és keményedéssel ügyeleten 2x is,de még majdnem én voltam a hülye hogy minek rohangálok ilyenekkel oda,szedjem a magnéziumot és pihenjek..
A kisfiam a 28. héten fejvégű fekvésben volt, a 32. heti UH-n pedig medencevégű lett, és az is maradt a szülésig. :-(
Így császároztak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!