Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ikrek kb mikor mozdulnak meg?...

Ikrek kb mikor mozdulnak meg? Hamarab mint egy baba.

Figyelt kérdés
2009. jún. 30. 09:17
 1/4 anonim ***** válasza:
65%
Én kb. ugyanakkor éreztem a kettőt, mint előtte az egyet.
2009. jún. 30. 09:48
 2/4 anonim válasza:
Én a 15.-ik héten éreztem e mozgásokat előbb mint amikor egy baba volt a pocimban.most 26 hetes vagyok és rengeteget mozognak még.
2009. jún. 30. 14:27
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm 26hetes kismama!
2009. jún. 30. 17:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Én 14 hetesen éreztem valamit, amit nem igazán tudtam, hogy mi, mert ez az első terhességem. Egy hét múlva kellett UH-ra mennem. Kérdeztem a doktornőt, hogy lehet -e, hogy a baba mozgását éreztem. Azt mondta az még messze van. Olyan 20. hét környékén fogom érezni. Azt mondta, hogy amit érzek csak bélmozgás. Aztán éppen UH alatt mozdult meg és ez tisztán látható volt. A doki csak mosolyogva mondta, hogy a baba megmozdult. De egyenlöre csak az ún.A babát érzem mozogni. 16hetes kismama
2009. okt. 2. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!