HÁRMASIKREK! Azt hittük 1 baba, aztán kiderült, hogy ikrek, ma 3 babát láttunk?
Sok(k) ként ért a hír :)
Első terhesség, egy babát teveztünk.Múlt héten két petezsákot láttak, ma viszont 3 baba "köszönt" vissza az uh-n :)
Kimenni is alig tudtam a vizsgálóból, a férjemet meg behívták, hogy lássa ő is :)
Segítsetek "feldolgozni" mert még elhinni sem merem :)
Tele vagyok aggodalommal :(
Múlt héten voltunk az első uh-n akkor írt a gép 6+5 naposnak, akkor már 2 petezsák volt, de nem láttak pulzálást.
Ma mentünk kontrollra, mert a doki azt mondta, hogy ne is éljem bele magam, mert 6+5 naposan már kellene lennie szívhangnak :(
Most 8+2 naposnak írt a gép és mindhárom szívhang megvan.
Azt mondták, hogy lehet, hogy nem középidőben fogantak, az is lehet, hogy pár nap van köztük :O
MAjd a 12. heti uh-hoz fognak viszonyítani.
Jövőhéten is mennem kell uh-ra.
Bocsi,hogy sokat írok! :)
Gratulálok!!! :) nagyon boldog babavárást és sok erőt Nektek! Nem lesz könnyű,az biztos,de mások is boldogulnak. Ha meg még segítséged is lesz,akkor pláne. Én attól is félek,hogy ezt az egy kis pocaklakót hogy fogom ellátni,nem még ha három lenne.. :) hát komolyan nagyon sok boldogságot Nektek és egészséges babákat!
35 hkm
Hihetetlen csoda történt veletek, szívből gratulálok és tényleg minden elképzelhető jót kívánok Nektek!!
Menni fog minden, ne aggódj, legyetek nagyon boldogok!
(Majd írd meg, mit szóltak a nagyik :-) )
7-es vagyok!
Szerintem a 3 kiscipős ötlet nagyon jó!
Én biztosan így újságolnám el, bár lehet hogy picit sokkot fognak kapni :)) Ekkorra örömöt! Még egyszer gratula!!!
Csajok!
Ahogy telnek az órák, úgy esik le egyre jobban...
Ülök és egyszer sírok, utána nevetek és ez így megy már kb. másfél órája :)
A férjem meg csak néz és azt kérdezte az előbb, hogy ugye ezt nem 9 hónapig fogom csinálni???
:)
Ő csak járkál és mondogatja, hogy: Basszus-basszus-basszus :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!