HÁRMASIKREK! Azt hittük 1 baba, aztán kiderült, hogy ikrek, ma 3 babát láttunk?
Sok(k) ként ért a hír :)
Első terhesség, egy babát teveztünk.Múlt héten két petezsákot láttak, ma viszont 3 baba "köszönt" vissza az uh-n :)
Kimenni is alig tudtam a vizsgálóból, a férjemet meg behívták, hogy lássa ő is :)
Segítsetek "feldolgozni" mert még elhinni sem merem :)
Tele vagyok aggodalommal :(
Köszönöm Mindenkinek.
SAjnos nem végződött jól :(
A köv. uh-n már nem volt szívhangja a 3. babának, pedig nem is Ő volt a legkisebb.
Aztán....
Most már egy babám sincs :(
Rettenetesen sajnálom! Pedig sokat gondoltam rátok, milyen szerencsétek van.
Kitartás a következő hetekhez-hónapokhoz!
hanyadik héten mentek el a babák ?
milyen indokot mondtak ?
Nagyon sajnálom :S :S
09.27. 10:47-es vagyok. Először is nagyon sajnálom,ami a kérdezővel történt! :-(
Másodszor meg kedves utolsó előtti!Légyszíves ne oktass ki engem a többesterhességről!Hogy jössz te ahhoz,hogy felelőtlennek tarts?! Nálam jobban senki nem vigyázott magára!!!Vagy talán itt ültél az ágyamnál?Olvasd el jobban a válaszomat,azt írtam,hogy az "elején" nem kell folyton feküdni.A dokim tanácsára tettem napi pár perces sétát a friss levegőn.Mellesleg Ő a SOTE Klinika igazgató-helyettes nőgyógyásza,és egyetemi docense.Azt gondolom,jobban tudja,mint te.A 18.hét után már én is egész nap csak feküdtem.
Ha nem tudnád ebben az országban különösen magas a koraszülések száma.Szóval akkor minden koraszülő anyuka felelőtlen? Inkább te olvass utána a dolgoknak,és a koraszülés okainak!Ismerek olyan hármasikrest,aki 6. hónapig dohányzott!37.hétig elhúzta! Semmi bajuk! És ez csak egy példa...
Amúgy meg legközelebb a kérdezőnek válaszolj,és ne oktatgass ki másokat,ha nem vagy érintett a témában!
Egyébként sajnos a kedves kérdezőn az sem segített volna,ha csak pisilni kel fel,ennek egészen más oka volt.
Nyugodtan le lehet pontozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!