Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van olyan kismama, aki nem...

Van olyan kismama, aki nem szeretné tudni a babája nemét? Kindertojás =)

Figyelt kérdés

hogy bírjátok ki? én nem bírnám ki, hogy 40 héten keresztül kindertojás maradjak :)

gondolom ilyenkor uniszex dolgokat vesztek a picinek... de hogy bírjátok? (én ezt nem érem föl ésszel- semmi rossz indulat nincs a kérdésemben, csak nagyon kiváncsi természetű vagyok)

2012. dec. 3. 19:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én eleve úgy "terveztem", hogy nem akarom majd tudni a babám nemét, meglepetést szerettem volna. Úgy, mint régen, izgulni, hogy mi lesz, és csak a szülés után meghallani, hogy "anyuka, egészséges fiú/lány :-)

Amikor végre 19 hónap után terhes lettem, ehhez tartottuk is magunkat a párommal, minden uh előtt szóltunk a vizsgáló dokinak, hogy nem akarjuk tudni a baba nemét. Ez szépen ment a 38. hétig, amikor is elfelejtettünk szólni ... A doki pedig ahogy elkezdte nézni, szépen mondta, hogy "fiúgyerek, ugye, ott a herezacskója" :-)

A párommal csak néztünk egymásra, én meg magamban rimánkodtam, hogy ne üsse le a dokit, elég heves természetű a drágám.

A lényeg, hogy én imádtam "tudatlanságban" lenni, szép uniszex cuccokat vettünk, de azért valahol éreztem én, hogy fiú lesz, mert inkább a kékes árnyalathoz húztunk végig ...

Ha jön a Kistestvér, ugyanígy szeretném végigizgulni, csak már elővigyázatosabb leszek az összes ultrahangossal.

2012. dec. 3. 23:40
 12/15 anonim ***** válasza:

2. babámat várom. Az elsőnél 24 hetet kellett várni mire megtudtuk, hogy lány. Hát majd kilyukadt az oldalam annyira kíváncsi voltam rá.

Most a másodiknál már teljesen más a helyzet. Annyira nem tudom már teljességében megélni a terhességemet (a nagylány teljesen lefoglal), hogy szeretném, ha lenne benne valami izgalmas, valami amire várhatunk a 40 hét alatt. Mert bizony sokkal gyorsabban elrepül, mint az elsőnél. Amúgy tegnap voltam uh-n és mondta a doki, hogy látja a nemét, de én nem akartam megtudni. Oda se néztem inkább :)

2012. dec. 4. 15:32
 13/15 anonim ***** válasza:
Igazad van 9-es, én is butaságnak tartottam, hogy miért esik rosszul annyira, hogy nem tudok személyesen a fiú vagy lány babámnak ruhát venni. De hidd el, nem csak a színekről van szó, a fazonokról is. De majd megtudod! :-)
2012. dec. 4. 21:23
 14/15 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszok, és csodálom a kitartásotok :)

én nem bírtam volna ki, a 16. héten megtudta mondani a doki a kicsi nemét, kislányt várok. :) meg igazából a párom is türelmetlen volt nagyon :) már a 12. heti uh után kérdezgette, hogy tudjuk e hogy ki lakik a pocakomban :)

meg aztán voltunk 4D-n is ahol a pici azzal nyitott, hogy jól beterpesztett, szóval csak az nem ismerte volna föl, aki vak :)

2012. dec. 4. 23:09
 15/15 A kérdező kommentje:
*válaszokat...
2012. dec. 4. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!