Normális hoyg 3 napja csinálom a 175 CH diétámat 2 napig jó volt ma a reggelim után 7,2 a cukrom? 27 hetes kismama vagyok.7,1 volt a terheléses cukrom. Nem ettem semmivel sem többet mint az elmúlt 2 napban.
Nekem is volt ilyen az elejen. De aztan beallt es azota nem megy fel ha relative ugyanazt eszem mindig. Ki kell tapasztalni. Ha felmegy akkor csokkentsd valamelyik osszetevot (pld hasznalj szenhidrat csokkentett kenyeret).
36h km
Figyelj, ha étkezést kihagysz azzal nagyon rosszat teszel!!!! A cukros diéta nem arról szól, hogy minél kevesebb szénhidrátot vigyél be, hanem hogy rendszeresen, 2-3 óránként egyél, mert így kerülheted el a nagyobb vércukoringadozást, ami a legrosszabb a babának! Ha 175 g van előírva, akkor azt meg kell enni, terhesen ennél kevesebbet nem szabad (nagy túlsúllyal indulóknak szoktak 150-160 grammosat előírni), mert a baba fejlődését veszélyezteted. Úgyhogy edd meg mindig ami elő van írva, az előírt időpontban, csak így fog beállni rendesen a cukrod. Ha nem bírod reggelire a 40-et, akkor vegyél le belőle, de más étkezésnél pótold ki (általában délután és este már nem szokott gondot okozni a több CH, és a tej sem), ha pedig legközelebb mész a dietetikushoz, vagy a terhesgondozásra, említsd ezt meg.
Én általában péksütit szoktam venni a Norbi boltban, túrórudit, lisztet (főzelékeket ezzel habarom, sütni nem szoktam belőle mert ahhoz nagyon drága).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!