Milyen következményei lehetnek, hogyha nem akar enni egy kismama /35 éves már elmúlt, értelmiségi/?
Nem vagyok orvos, úgyhogy csak azt írom, amit logikusan gondolok. A baba szerintem mindent elvon az ember szervezetéből, amire neki szüksége van. Addig, amíg van elég tartalék, addig "csak" saját magát teszi tönkre, kihullik a haja, tönkremennek a fogai, vérszegény lesz stb.
De egy idő után, és ilyen szélsőségek mellett, gondolom a babára is hatással lehet. Elég buta, hogy ilyennel játszik... Miért teszi? Anorexiás? Nem akar hízni? Vigyétek el pszichológushoz.
Jól írta a második válaszoló a baba mindent elvesz ami neki kell anyuka rovására is térítsétek észhez mert ennek nem lesz jó vége. + Próbáljátok rávenni hogy igyon magzatvédő vitamint(elevit, gravida)
Szóljatok a védőnőnek!
En is a pszichologusra szavaznek illetve jo lenne meg egy hosszabb beszelgetes a nogyogyasszal is.
Gondolom, ez nem ujdonsag nala, de valami oka biztos van.
A baba elvesz mindent - egy határig. Ha így folytatja a kismama, egy idő után hiába vesz el mindent a baba, az is kevés lesz. Akkor két lehetőség van: el fog sorvadni, méhen belül meghalhat - ez a ritkább. A gyakoribb: meg fog születni. Úgy van a baba kódolva, hogy ha nincs neki elég táplálék, akkor kibújik.
Nem tudom, mit szeretne az ismerősöd: halott babát, vagy koraszülöttet, esetleg problémákkal...
Pszichológus, de azonnal - az a baj, hogy kényszeríteni nem lehet, magától meg aki ennyire hülye, úgyse megy el. :( Szegény kisbaba, hová érkezik! Sosem fogom tudni megérteni, miért vállal olyan gyereket, aki nem az ő érdekeit nézi elsősorban és mindenekelőtt....
Egyébként ha nem eszik, előbb-utóbb ájulás lesz a vége, kórházba kerül, ott majd infúzióban kaphatja a tápanyagokat. S ott hivatalból kirendelik mellé a pszichológust is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!