Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen következményei lehetnek...

Milyen következményei lehetnek, hogyha nem akar enni egy kismama /35 éves már elmúlt, értelmiségi/?

Figyelt kérdés
Öt hónapos kismamáról van szó, kb. 38-40 kg. Egyszerűen nem akar enni,már az is lehet,hogy egy nádszálnál is vékonyabb.Teljesen ki van készülve a család,mert semmit nem akar enni,ha mégis akkor is csak egy-két kanállal,de csak a levét és kész.A múltkor azt mondta a magánorvosa,hogy baj lesz,hogy ha így folytatja. A világon semmi nem hatja meg. Mindig azt mondja,hogy rendben van minden,mert akkor nem rúgkapálna annyira a baba.Hogyan tudnám vagy kitudná megértetni vele,hogy már nem csak ő magáért fontos,hanem a babáért is. e

#éhezőkismama
2012. ápr. 14. 23:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
perinatális szakpszichológust érdemes keresnetek
2012. ápr. 15. 10:34
 12/14 anonim ***** válasza:
Jol sejtem, higy errol a kismamarol mar volt egy kerdes par hete? Akkor is azt irtam, hogy vigyetek el pszichologushoz, de ha azota sem javult a a dolog es nem tert eszhez, akkor kerjetek az orbostol egy igazolast arrol, higy ezzel veszelyezteti sajat magat es a terhesseget. Ezutan a hazidoki kiadhat egy papirt arrol, hogy javasolja a gyamsag ala helyezest, ezutan ti donthettek arrol, hogy korhazba viszitek- e kezelesre egyreszt a taplalas miatt, masreszt pszichologus miatt. Nem szep dolog ez igy, biztosan nem ertekelne, de ezzel sulyos dolgokat vedhetnetek ki. Ha o nincs esznel, marpedig nincs az irasod alapjan, akkor nektek kell gindoskosnitok rola es majd egyszer megerti, hogy ez muszaj volt.
2012. ápr. 15. 12:58
 13/14 anonim ***** válasza:
Bocsi a sok elutesert, de telefonrol irtam sietve.
2012. ápr. 15. 12:59
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem is van egy ilyen ismerősöm,napi szinten kb egy fél kiflit evett meg.Hiába beszélt neki doki,bárki.Koraszülés lett a vége,és sajnos a babák nem élték túl.Merthogy kétszer is megcsinálta ezt.Először 35 hétre szült,másodszor 37 hétre,de annyira kicsik voltak a babák,hogy esélyük se volt.
2012. ápr. 15. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!