UH-n úgy megnyomta a nő az egyik oldalon a hasam, hogy utána fájt vagy fél órát. Ugye nem lehet ettől baja a babámnak?
Én is voltam pont egy hete 4D-n, de nekem kézzel nyomkodta többször a pocakot, hogy a baba vegye el a kezecskéjét, az arcáról. És nekem csak a bal oldalt fáj, a nyomkodására, tehát nem azért fájt mert megnyomta, hanem akkor tűnt fel hogy fáj a méhemnek ezen része a nyomásra. Remélem érthető! Én is tettem fel itt kérdést, hogy miért fáj ott a méhem, azt mondták, hogy érzékenyebb, és mindenki úgy javasolta, ahogy a dokim, hogy elkezdhetem szedni a magnéziumot. Hány hetes vagy kérdező?
Én 24. :D
Köszi a válaszokat!
Csak annyira ki voltam rajta. Főleg, hogy annyit agyalok azon, hogy visszamenjek a régi dokimhoz. (60 km-rel arrébb van - Szolnok-Kecskemét) Erről meg én tettem már fel korában kérdést... Szóval tele vagyok ezzel a dilemmaval, erre meg így jöttem ki UH-ról... Olyan rossz volt...
Ja, és 21 hetes vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!