Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Utrogestant írt fel a dokim,11...

Utrogestant írt fel a dokim,11 hetes vagyok. Azt mondta, hogy esténként napi 2x1 db. Ezt most úgy kell értelmezni, hogy este felrakok 1 darabot és utána meg a következőt?

Figyelt kérdés

2012. nov. 6. 10:17
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom miért így mondta, esetleg kérdezz rá nem értetted-e félre. Nekem reggel és este kellett szednem, maj amikor emelték az adagot, akkor reggel, délben, este.
2012. nov. 6. 10:34
 2/6 A kérdező kommentje:
De te is hüvelybe tetted fel vagy szájon át?
2012. nov. 6. 10:58
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Én hüvelyit kaptam anno, a 2X1 nálam azt jelentette (vagyis az orvosomnál is), hogy napi 2x1, vagyis reggel 1 és este 1. Csak nekem ennyire egyértelmű???

18hkm

2012. nov. 6. 11:30
 4/6 anonim ***** válasza:
1-es vagyok. Először nekem is hüvelykapszulát írtak fel 2x1-et. Egyet reggel, egyet pedig este raktam fel. Utána vérzés miatt átváltottunk szájon át szedhetőre és 3X2-re emelték az adagot. Reggel, délben és este vettem be kettőt.
2012. nov. 6. 11:33
 5/6 anonim ***** válasza:

Mi van a dobozon? Lagykapszula - szajon at,

huvelykapszula - egyertelmu...

2012. nov. 6. 11:35
 6/6 Golan Trevize ***** válasza:

A 2×1 az naponta kétszer egy darab.

Az 1×2 az naponta egyszer, egyszerre két darab.

Mit nem lehet ezen érteni???

Olyat meg biztos nem mondott, hogy "esténként napi 2×1", csak jobban oda kellene figyelni...

2012. nov. 6. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!