Ha a terhesseg utolso heteiben ossze vissza eszem hol gyumolcsot, hol edesseget, este kivanom a fott kajat, utana fagyit stb, arthat meg a pici fejlodesenek?
Nyugi nem vagy egyedül.Tegnap este megettem egy egész befőttesüveg őszibarack kompótot,utána ettem tökfőzeléket,házi sárgabarackfagyit,tejszínhabos-gyümölcsös üzleti sütit...hihetetlen miket tudok összeenni,de jól esik,és nincs semmi bajom.
36h
jó étvágyad van ennyi.semmi baja nem lesz a picinek.
nemtudom mennyire a vége felé vagy, de állítólag az utolsó hetekben már nem is fejlődik, szóval nem épül be, belőled táplálék.
Ártani nem árthat sőt szerintem avval, hogy Te eszed és Neked jól esik így lehet, hogy Ő is kap a boldogság hormonokból :) szóval Ő is jól érzi magát.:)
Mikor Én is már a vége fele voltam a terhességemnek olyan jókat mosolyogtunk a párommal, hogy mennyi mindent meg tud enni egy kismama...és csak eszik...eszik...és eszik :))
Boldog babavárást! :)
Dejó Nektek, hogy ennyit tudtok enni:)
Előző babánál a 30.héttől fogytam, mert alig voltam éhes.
Most félidősen sincs étvágyam:)
Egyetek helyettem is :P
14.36-os! Ne izgulj, nem vagy egyedul! 22 kg
34 heteske
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!