13 hetes terhes vagyok, de mar 6 kilot hiztam eddig, el vagyok keseredve. Azt mondta a vedono, hogy ne egyek szenhidratot, (kenyeret, tesztat, cukros dolgokat) hanem inkabb csak feherjet, zoldseget, s keves gyumolcsot. Nem artok ezzel a babanak?
Szia igaza van a bédőnőnek,nem csak magadnak a babádnak is ártassz azzal ha sokat szedsz fel,és ez elég sok.
Én 17hetesen 0.5kgnál járok,pedig én aztán ránézek egy sütire és 3kg simán felmegy a látványtól is,szóval iszonyat hízékony vagyok..de odafigyelek arra amit eszek.Nem nasizok szintem soha,este pedig ha nagyon éhes vagyok 8ig csak egy szendvicset engedélyezek magamnak ha utánna is az vagyok vagy csak gyümölcs vagy esetleg egy joghurt.Ha nem tudsz meglenni kenyér nélkül akkor is válaszd a teljes kiörlésűt még az emésztéseden is egít és nem hízol tőle,a tészta tényleg csak hízlal és nem laktat csak pillanatnyilag,fél óra múlva már éhes vagy újra.Próbálj meg minnél kevesebb tartósítószeres dolgot magadhoz venni és a direkt cukor bvitelt is kerüld,saját magadnak segítessz ezzel hidd el.És sétálj sokat.Gratula a babódhoz.
Én 18 hetes vagyok, és + 6 kg-nál tartok. Az első harmadban ebből 5 kg-t híztam, úgyhogy ne aggódj (57 kg-ról indultam)! Az én védőnőm azt mondta, hogy főzelékeket, fehérjét, zöldséget, gyümölcsöt egyek, szénhidrátot csak keveset, azt is ha lehet inkább reggel. Ennek ellenére mindent eszek, amit megkívánok, de mértékkel, kb. 5-6-szor eszem egy nap, kis adagokat. Mellette sokat sétálok. Lehet, hogy neked is megáll picit a hízás a 2.harmadban, ahogy nekem.
További kellemes babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!