Mit tanacsoltok szekrekedes ellen? 27 hetes kismama vagyok. Ez az 5. nap, hogy nem voltam wc-n, majd szetrobban a hasam. Pedig sok gyumolcsot eszem.
Tamarinax lekvar. Nekem hasonlo gondjaim vannak, bar meg csak 5 hos vagyok, de az 5 nap azert durva:(.
Nekem ez a lekvar nagyon bejon, meg kis salata oliva olajjal, nem marad el a hatas.:)
Ja, a lekvar ize nagyon rossz, en ugy szoktam h., a szamba veszek kb. egy teaskanallal, es rogton valami innivaloval egyutt nyelem le.Igy csuszik csak le.
(Tapasztalatbol mondom, neha a gyumolcs nem segit, csak ront a helyzeten, mert van mikor csak megfogja a hasad,es csak "rohad" a belekben.Ez csak ugy er valamit, ha ures gyomorra, v. joval eves utan eszed.)
Sok sikert!
Hello!
Nekem rettenetes szorulásom volt a terhesség alatt és semmi nem segített mag nem kipróbáltam a Naturcare port / emésztést segítő / amit vízben kell feloldani. Gyógynövényboltokban vagy drogériákban kapható. A narancsízű finomabb mint a natur.
Kb. 1200.- Ft/doboz de állati hasznos. Nem csinál hasmenést csak lágyítja, így nem kell szaladnod a WC-re és nem korlátozott a szedése, mert kizárólag természetes eredetű.
Henger alakú fehér doboz és sárga a papírja ha keresnéd.
Ezt szoptatás alatt is ihatod.
Sok sikert!
16:59 vagyok.
A lekevart is gyogynoveny boltban lehet venni, enyhe hashajto hatasu!(Tenyleg enyhe!)
Korlatlanul fogyaszthatod ezt is, es kb. 2000 Ft volt egy uveg.:)
Nem semmi, de a székrekedés okozta hirtelen hasgörcs koraszülést is okozhat. Én a 31. héten a kórházban kaptam kúpot, meg tisasent.
A tisasen recept nélkül kaphato, két szemet bevehetsz, de ezzel jobb ha mész a dokihoz glicerines kúpért.
Ne ijedj meg, de 5 nap után már nem egyéb dolgokkal kell kísérletezni, mert ha az sem használ akkor 6-7-8-9-...nap lesz belőle és az már kórosan veszélyes rátok.
Nekem is soxor volt székrekedésem!Az activia joghurt és joghurtital nekem is bevált!Meg a kajszbarack és rá a langyosvíz!Mondjuk én jobb helyzetben voltam mert akkor voltam terhes amikor érett a kajszi!:)
3hetes kislány anyukája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!