Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Okozott a székrekedés kismamak...

Okozott a székrekedés kismamaként?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy lett komoly következménye ebből adódóan?Esetleg a babára is kihatott?
2011. márc. 6. 12:37
 1/5 A kérdező kommentje:
Na ezt jól megfogalmaztam...szóval:okozott valakinek komoly gondot a székrekedés kismamaként?
2011. márc. 6. 12:38
 2/5 anonim ***** válasza:
"Csak" nagyon kellemetlen volt.Meg aranyérgondok.A babám (remélem)jól van.
2011. márc. 6. 12:44
 3/5 anonim ***** válasza:
Hát nehéz volt....De kajákkal tudatosan sokat tudsz rajta javítani.A babának nem lesz ettől baja.
2011. márc. 6. 12:51
 4/5 anonim ***** válasza:

az aranyér kialakulására van hatással.

egyél magas rosttartalmú dolgokat, igyál sok vizet (ne cukros löttyöket), és szedj magnéziumot, mert az serkenti a bélműködést és emésztést, így puhítja a székletet is.

2011. márc. 6. 15:33
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem volt gond. Mármint a babánál. Egyébként egyszer olyan gáz volt,hogy azt hittem megszülök. Persze szüléskor olyan aranyerem jött ki,hogy még az ápolónők is csak szörnyülködtek.

Egyébként nekem a Laevolac jön be, vagy a zabkorpa joghurtba keverve.

2011. márc. 6. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!