Hasznos és "gyors" tanács székrekedés ellen?
Figyelt kérdés
Hiába érzem, hogy kéne mennem wc-re, egyszerűen nem megy, és már megveszek annyira rossz. Bármit próbáltam semmi nem hajtott meg! :( 27hkm2011. jan. 22. 17:49
1/16 anonim válasza:
Glycerines kup,sok folyadek,rostos etkezes,napi 1 ek olivaolaj.
3/16 anonim válasza:
glicerines kúp és 2 kanál lenmagolaj vacsira
4/16 anonim válasza:
Cukros langyos víz! Nekem ez vált be.
5/16 anonim válasza:
3-4ezer mg C vitamin....garantáltan meghajt, de jó a hatása:)
6/16 anonim válasza:
aszalt szilva, szilvalekvár.
én ezt vittem magammal a kórházba szülés utánra, és köv. napra lett is székletem, sőt a babának is.
7/16 anonim válasza:
aszalt szilva, minden nap egy-két db.
vagy 3.5%-os tej! (én ebből ittam napi egy litert végig terhesség alatt- így bírtam ki székrekedés nélkül :-))
8/16 anonim válasza:
Hashajtó tea (mályva vagy szennalevél) - este egy pohárral, mértékkel alkalmazva.
9/16 anonim válasza:
Én nem szeretem az aszalt szilvát, ezért szilvalevet ittam! Hát fogytam vagy 3kilot :-)))))) Csak ne éhgyomorra idd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!