Kiknek engeditek meg, hogy megfoghatják a pocakotokat?
Figyelt kérdés
2012. dec. 3. 16:34
1/16 anonim válasza:
Csak a férjemnek, senki más nem fogdoshatta.
2/16 anonim válasza:
Sajnos van olyan PROSZTÓ aki meg sem kérdezi csak odanyúl.
3/16 anonim válasza:
Szia! Hát általában senkinek főleg nem idegennek! Persze vannak kivételek pl párom keresztlánya 3éves ő szereti simogatni de tőle olyan aranyos is jól esik vagy pl a párom bár őt leszoktattam ő is már csak akkor simogat ha szólok hogy rugdal! De hál istennek más nem nagyon akarja tapizni mert amúgy hihetetlenül zavarna! Meg hát szerencsére ha beindul a babám akkor lehet látni mert úgy hullámzik a hasam így nem kell tapiznia senkinek:-) üdv 27hetes kismama
4/16 anonim válasza:
engem túlzottan nem zavart ha megsimogatták,
az ember kíváncsi lény :)
5/16 anonim válasza:
Engem szrnyen zavar, ha fogdossák. A férjemnek és a lányomnak persze bármikor :)de még anyukámnak sem szívesen.
6/16 anonim válasza:
engem nagyon idegesít ha taperolni akarják a pocakomat. csak a páromnak engedem meg, de pl. anyósom sosem kérdez csak odanyúl, szörnyen idegesít. nem kutya vagyok akit lehet simogatni
7/16 anonim válasza:
én viszont szeretem, ha tapizzák a pocim. jó rá büszkének lenni.
ha megkérdezik, akkor megszoktam engedni mindenkinek (persze, nem vadidegeneknek)de mondjuk anyumnak vagy a páromnak nem kell kérdeznie :)
8/16 anonim válasza:
Attól függ, mennyit fizetsz, hogy megfoghatod? :P
9/16 anonim válasza:
a pici leendő keresztmamájának megengedem. ő relatív idegen. viszont annyira odavan érte, hogy nem tudok neki nemet mondani, úgy sugárzik az arca :)
szüleim bármikor megfoghatják, anyósom még nem akarta, szerintem nem is fogja.
párom viszont.... hű :) úgy alszik, hogy fogja a pocakom, és minden reggel kap egy puszit is a kislánya mielőtt elmegy dolgozni :)
amúgy ha megkérdezik nem nagyon szoktam nemet mondani, bár van rá példa, ez leginkább akkor van, mikor nyűgös vagyok.
10/16 A kérdező kommentje:
köszönöm a sok választ
2012. dec. 3. 17:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!