Kiknek engeditek meg, hogy megfoghatják a pocakotokat?
Más, hogy kinek engedem meg, más hogy ki fogja meg. Valójában a páromtól szeretem, ha simogatja, mástól valahogy kissé túl intim a dolog. (Elvégre én se simogatom meg az idegenek hasát, ha van baba, ha nincs)
De lassan úgy érzem, hogy köztulajdon, így fel sem háborodom, hogy vadidegenek simogatnak. Úgy vagyok vele, hogy ez a kicsinek szól, nem nekem. Annak meg örülök, hogyha vele szemben kedvesek az emberek. :)
Hat igen, nem kerdeznek az emberek... Amugy nem zavarna, csak ilyenkor mindig onkentelenul osszerandul a hasam, pont ezert, mert nem szamitok az erintesre - na ezt nem szeretem. Tehat jobb lenne, ha elobb szolna es ovatosan kezdene, mintsem "lerohanva".
A baratnoimmel egyutt nyaraltunk par napot, tusolas utan torcsibe voltam csak tekerve, elkezdett a torolkozo ala nyulkalni, ami persze szetnyilt, bugyi se volt rajtam. Ez rosszul esett, de nem "akadtam ki" latvanyosan.
Maskor meg egy rockzenesz, aki a parom haverja, de en meg eddig nem nagyon beszeltem vele, tapizta meg, de azert legalabb megkerdezte elotte. Parom is ott volt. Nagyon vicces volt, mert be volt csipve es total szentimentalisan arrol aradozott, h ez az elet csodaja es milyen fantasztikus es felfoghatatlan az egesz. :-) Nem illett az imidzsebe a szitu...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!