Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti is reflexszerűen simogatját...

Ti is reflexszerűen simogatjátok a pocakotokat?

Figyelt kérdés
Eddig soha nem értettem, hogy a terhes nők miért simogatják állandóan a hasukat. Én az elején azért simogattam, mert fájt, ahogy húzódtak az izmok, de most már nem fáj, csak gömbölyödik és reflexszerűen simogatom. Más is így van ezzel? Hallottam arról is, hogy nem szabad simogatni, mert bekeményedik, és az nem jó, vagy valami ilyesmi, de szerintem a nők kb évezredek óta simogatják a hasukat....
2012. máj. 19. 19:08
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Nekem egyik kolléganőm innen vette észre, hogy terhes vagyok, pedig hat hetes voltam :)))))
2012. máj. 19. 19:18
 2/24 anonim ***** válasza:

Én is simogatom, mióta tudom, hogy terhes vagyok. Én úgy érzem, így tartom vele a kapcsolatot.

Én is hallottam, hogy állítólag keményedést okoz, de én még nem vettem észre egyik terhességem alatt sem.

Ha keményedik, akkor inkább lefekszem és beveszek egy szemmagnéziumot.

30hkm

2012. máj. 19. 19:18
 3/24 anonim ***** válasza:

Én is simogatom. Valamikor nem is figyelek csak azon kapom magam,hogy a pocakomon van a kezem. :)

Valaki azt mondja nem szabad,mert keményedik tőle a has meg méhösszehúzódást okoz.

Valaki meg azt mondja,igen is kell simogatni,mert ez a babának is jó és ugye egyenlőre csak így tudunk kapcsolatba lépni vele.

2012. máj. 19. 19:23
 4/24 anonim ***** válasza:
100%

Én srác vagyok szóval nem simogatok semmit.

Vagyis valamit igen, de az most nem ide tartozik :D

Szóval a lényeg az hogy:

Szerintem ösztönösen simogatják a hasukat a nők.

Ez ilyen ösztönös szeretet ami előjön.

Szerintem érzi a baba is.

2012. máj. 19. 19:26
 5/24 anonim ***** válasza:
Utolsó de aranyos vagy :)
2012. máj. 19. 19:28
 6/24 anonim ***** válasza:

De édes. Mit keres egy fiú a terhesség témában...?! :))

Egyébként én is sokszor kapom magam azon, hogy automatikusan megsímogatom a pocakom, leginkább evés után és lefekvéskor, felkeléskor, pedig nekem még nem látható. :)

2012. máj. 19. 19:44
 7/24 anonim ***** válasza:

Én minden témába írok:)

Mindenről szeretek beszélgetni is.

Nem is vagyok aranyos :D

De ha valóban úgy gondolod hívj meg egy kávéra :)

2012. máj. 19. 20:04
 8/24 anonim ***** válasza:
persze :)
2012. máj. 19. 20:56
 9/24 anonim ***** válasza:

Kialakul egy kapcsolat a gyakorin? :)

Én úgy gondolom, hogy sokszor hasznos lehet egy amúgy elég női témában egy férfi véleménye is. Jobb, ha egy férfi szemszögéből is látjuk a dolgokat... Szerintem...

30hkm

2012. máj. 19. 21:00
 10/24 anonim ***** válasza:
Akkor az baj,hogy én alig simogatom a pocimat félidősen?
2012. máj. 19. 21:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!