Ti is sokat simogatjátok a hasatokat?
Ti is sokat simogatjátok a pocitokat? Nekem jól esik pedig még pici, de van aki azt mondta hogy nem tesz jót,igaz lehet? Ha igen akkor miért,
18+3 km
Én is azt hallottam hogy árt a simogatás, úgy mondták h lepényleválást okoz..
Őszintén szólva én nem hiszek ebben. Jó lehet ha valaki egész nap simogatja a hasát az árt, de szerintem mértékkel nem okozhat gondot.
20hkm
En nem sokat simogattam, vagy konkretan szinte egyaltalan nem, pedig tobb gyermekem is van. De valahogy egyaltalan nem ereztem ra kesztetest. Viszont en a derekamra sem tettem a kezem soha, arra sem volt ingerem, de latom sok kismamanal ezt a mozdulatot.
A masodik terhesseg alatt nyilt a mehszajam, mert mar a terhesseg elejetol gyakori es eros kemenyedeseim voltak, akkor egyszer mondta nekem a doki is, hogyha esetleg pocaksimogatos tipus vagyok, akkor hagyjam abba, mert alapban, problemamentes terhessegnel ez nem okozna gondot, de az en mehem elegge ingerlekeny, ne ingereljem inkabb simogatassal.
Elvileg a korkoros simogatas nem jo ilyenkor, ugy remlik, hogy azt mondta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!