Ti rászólnátok sorbanállás közben a gyúródó emberekre akik a hasatokat nyomkodják?
Ma a hentesnél egy nő már a századik darabot kérette ki magának (mutogatta őket), miközben mindeniknél a hasamba nyomott egyet. Rászóltam, és még ő volt felháborodva.
27 hkm
Volt már, akinek szóltam, az mindig nagyon elszégyellte magát. Általában nem direkt csinálják, csak nem figyelnek, és nem veszik észre. Télikabátos időszakban meg lássuk be, nem is túl feltűnő...
Az más kérés, hogy egy "nem terhest" se kéne lökdösni egy sorban. Szerintem ez alap...
Tudod az a baj, hogy aki alapvetően nem vesz észre egy pocakos kismamát (vagy bárkit: egy tolószékest, egy bottal járót stb.), annak aztán magyarázhatsz bármit. Fel is fog háborodni, ha rászólsz, mert nem lát tovább az orránál.
Biztos rossz, ha belenyomnak a pocidba, és persze az ember ilyenkor szívesen beszólna, de a te idegeidnek is jobb lesz szerintem, ha tudomásul veszed, hogy hülyék márpedig vannak, és ezért kell saját magunknak értelmesen viselkedni másokkal, hogy ne tartozzunk a figyelmetlen/gonosz/lökdösődő/sértődékeny emberek sorába.
Igen én anno rászóltam. szülés előtt pár nappal történt, vékony hosszú ujjú volt rajtam, és óriási pocakom. Csak a vak nem láthatta a hasam.
Sőt amikor vadidegenek akarják megsimogatni a babám, most már kisgyerekem arra is rászólok. A koszos kezével senki ne fogdossa.
Azért ennyire nem kell parázni.
Majd ha nem az elsővel lesztek terhesek, akkor meglátjátok, hogy a néhány éves nagyobb(ak) előszeretettel rúgnak/hasalnak/könyökölnek a pocakba, persze véletlenül, de az eredmény ugyanaz. Nem lesz a babának attól semmi baja!
Itt sem arról van szó, hogy a babát kellene félteni, hanem hogy az embernek magának ez kellemetlen. És az a bizonyos "intim szféra" meg hülye módon megnövekszik has irányába. :o)
Hülyék meg mindig lesznek, mint azt már más is írta... :o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!