Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti is reflexszerűen simogatját...

Ti is reflexszerűen simogatjátok a pocakotokat?

Figyelt kérdés
Eddig soha nem értettem, hogy a terhes nők miért simogatják állandóan a hasukat. Én az elején azért simogattam, mert fájt, ahogy húzódtak az izmok, de most már nem fáj, csak gömbölyödik és reflexszerűen simogatom. Más is így van ezzel? Hallottam arról is, hogy nem szabad simogatni, mert bekeményedik, és az nem jó, vagy valami ilyesmi, de szerintem a nők kb évezredek óta simogatják a hasukat....
2012. máj. 19. 19:08
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
Én 11+4 vagyok ma :)
2012. máj. 21. 17:34
 22/24 A kérdező kommentje:
Uhh! Akkor neked is sok van még. De nem baj, mert te meg pár nap múlva mész 12. heti Uh-ra, és tök izgi lesz! Te simized a pocid?
2012. máj. 21. 17:41
 23/24 anonim ***** válasza:

Igen, én vagyok a 6-os, 17-es hozzászóló :)

Sok van, sok van és nagyon várom az UH-t :)

2012. máj. 21. 17:44
 24/24 A kérdező kommentje:
Ha egészséges izgulás, akkor jó, de nem aggód szét magad miatta, mert csak ártasz vele! Szurkolok, hogy minden rendben legyen! Ha lehet, akkor váltsatok át 4D-be, és ne felejtsétek el meghallgatni a szívhangját se! Az is olyan jó érzés!
2012. máj. 21. 17:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!