Ti is reflexszerűen simogatjátok a pocakotokat?
Én is simogattam,olyan szép volt.
Egy darab csík sem volt rajta :)
Igen :D
Csak nekem már nem ajánlatos kör-körösen, azt mondják! De reflex az biztos! Párom vette észre, ha valaki kimondja a babát, vagy róla kérdez, akkor reflexszerűen nyúlok a hasamhoz és simogatom!
33 hkm
Ne eeez! Ez nekem is pont ilyen, hogy amint babáról van szó, vagy arról, hogy látszik már a hasam, rögtön bekapcsol a simi-gép! :)
Köszönöm a hozzászólásokat, nagyon rendik vagytok, sőt a legrendibb a fiatalúr, aki volt szíves hozzászólni a kérdésemhez!
Ejj, olyan kedvesek vagytok :D
Feldobtátok a napomat:)
Puszi a hasatokra :D (csak virtuális)
21/F
Szerintem azzal nem árhatunk, ha megsimizzük a pocit, gondolom senki sem félórás erős körbe-körbe-körbe símogatást csinál. :))
Én simi nélkül is sokszor odateszem a kezem, hogy érezzen. :)
Lehet, hogy a védőnő csak jót akar, mert volt már akinek így indult be idő előtt a szülése és azóta éles szemmel figyeli a kismamák minden mozdulatát! :)
Én is néha csak odateszem a kezem, de olyan meleg a tenyerem, hogy hamar simogatás lesz belőle. Télen jól jön majd a fűtőhatása! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!