Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti is reflexszerűen simogatját...

Ti is reflexszerűen simogatjátok a pocakotokat?

Figyelt kérdés
Eddig soha nem értettem, hogy a terhes nők miért simogatják állandóan a hasukat. Én az elején azért simogattam, mert fájt, ahogy húzódtak az izmok, de most már nem fáj, csak gömbölyödik és reflexszerűen simogatom. Más is így van ezzel? Hallottam arról is, hogy nem szabad simogatni, mert bekeményedik, és az nem jó, vagy valami ilyesmi, de szerintem a nők kb évezredek óta simogatják a hasukat....
2012. máj. 19. 19:08
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül csak azért lehet inni egy kávét hogy rámásszak:) Beszélgetni is lehet. Múltkor kórházban láttam egy terhes lányt, nagyon cuki volt. Kb úgy öltözött mintha a 70-es évekből jött volna, full régiesen. A haja is olyan volt, de valamiért tetszett, a franc se tudja miért :D
2012. máj. 19. 21:22
 12/24 anonim ***** válasza:

Én is simogattam,olyan szép volt.

Egy darab csík sem volt rajta :)

2012. máj. 19. 22:11
 13/24 anonim ***** válasza:

Igen :D

Csak nekem már nem ajánlatos kör-körösen, azt mondják! De reflex az biztos! Párom vette észre, ha valaki kimondja a babát, vagy róla kérdez, akkor reflexszerűen nyúlok a hasamhoz és simogatom!

33 hkm

2012. máj. 19. 22:50
 14/24 A kérdező kommentje:

Ne eeez! Ez nekem is pont ilyen, hogy amint babáról van szó, vagy arról, hogy látszik már a hasam, rögtön bekapcsol a simi-gép! :)

Köszönöm a hozzászólásokat, nagyon rendik vagytok, sőt a legrendibb a fiatalúr, aki volt szíves hozzászólni a kérdésemhez!

2012. máj. 20. 08:05
 15/24 anonim ***** válasza:

Ejj, olyan kedvesek vagytok :D

Feldobtátok a napomat:)

Puszi a hasatokra :D (csak virtuális)

21/F

2012. máj. 20. 16:58
 16/24 anonim ***** válasza:
Én is folyamatosan simogattam a terhesség alatt, de egyszer észre vette a nőgyógyászom, és leszidott, mert a simogatás méhösszehúzó hatású, és beindulhat tőle a szülés. Azt mondta, így majd szülés közben kell simogatni a hasat... De persze ezek után sem bírtam ki, úgy gondoltam, ez jól esik a babámnak, megnyugtatja és érzi, hogy szeretem :)
2012. máj. 21. 13:40
 17/24 anonim ***** válasza:

Szerintem azzal nem árhatunk, ha megsimizzük a pocit, gondolom senki sem félórás erős körbe-körbe-körbe símogatást csinál. :))

Én simi nélkül is sokszor odateszem a kezem, hogy érezzen. :)

2012. máj. 21. 13:51
 18/24 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy a védőnő csak jót akar, mert volt már akinek így indult be idő előtt a szülése és azóta éles szemmel figyeli a kismamák minden mozdulatát! :)

Én is néha csak odateszem a kezem, de olyan meleg a tenyerem, hogy hamar simogatás lesz belőle. Télen jól jön majd a fűtőhatása! :)

2012. máj. 21. 15:20
 19/24 anonim ***** válasza:
Te hanyadik hétben vagy?
2012. máj. 21. 17:25
 20/24 A kérdező kommentje:
14-et töltöttem tegnap, szóval sok van még hátra. :) És ti?
2012. máj. 21. 17:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!