19 hetesen plussz 4kg sok?
Szerintem ezt így általánosságban nem lehet megmondani, mert a kiindulási tömegtől+testmagasságtól is függ (testtömeg index).
A másik kérdésedre válaszolva, 19 hetesen +4 kg, a vége +18 kg. Nekem alacsony volt a testtömeg indexem (19), így még pont az optimum határán volt a hízás az én kategóriámban(persze nem örültem neki).
szerintem átlagos, én 20hetesen voltam +3,5kg-nál, szeretném 12kg körül zárni.
Előzőnél is 20hetesen kb +4kg, +13kg lett a vége.
Szerintem ez teljesen tökéletes és egyáltalán nem sok!!
Én 17+3 hetes vagyok,és én MÁR +5 kilónál járok!!
160 centi vagyok és 82-83 kiló.
Utolsó vagyok.
MIÉRT PONTOZTATOK LE???????????????????????
Gondoltam,hogy nem te voltál kedves kérdező.Csak már elég bosszantó,mert kb 2 hete ha olyan kérdést tesz fel valaki,ahová a saját tapasztalatomat és élményemet írom le,lepontoznak!!!!És nem értem,hogy miért.
Csak azért,mert azt írtam,hogy a +4 kg nem sok amit felszedtél??Hát miért,sok??A normális hízás a havi 1 kg.De te még havi 1 kg-ot sem szedtél fel eddig,akkor nem értem,hogy miért pontoztak le azért,mert azt írtam,hogy én 17 hetesen már többet szedtem fel mint te 19 hetesen..Te érted ezt??Mert én fel nem foghatom!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!