Elhagynátok ezért?
Figyelt kérdés
15 hetes kismama vagyok. A párommal már vágytunk egy kisbabára, de mióta kismama vagyok, folyamatosan kritizál, veszekszik velem.
Tudni kell,hogy az apukája vett neki/nekünk egy lakást, hamarosan költözünk. Viszont ha összeveszünk, folyton a fejemhez vágja, hogy az én szüleim miért nem fizették ki a lakás felét, meg a kapucsengőre is csak az ő neve megy, mert övé a lakás...
Most egyik ismerőse felajánlotta neki, hogy eladja a már nemhasznált babacuccokat és párom jött haza, hogy megveszi... És engem meg sem kérdezett... Én nem szeretnék majd mindenből használtat....
Nem tudom, mit tegyek.
2012. nov. 8. 13:01
21/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm, kedves vagy:)
Remélem, hogy rá tudom venni egy beszélgetésre....
2012. nov. 9. 07:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!