Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elhagynátok ezért?

Elhagynátok ezért?

Figyelt kérdés

15 hetes kismama vagyok. A párommal már vágytunk egy kisbabára, de mióta kismama vagyok, folyamatosan kritizál, veszekszik velem.

Tudni kell,hogy az apukája vett neki/nekünk egy lakást, hamarosan költözünk. Viszont ha összeveszünk, folyton a fejemhez vágja, hogy az én szüleim miért nem fizették ki a lakás felét, meg a kapucsengőre is csak az ő neve megy, mert övé a lakás...

Most egyik ismerőse felajánlotta neki, hogy eladja a már nemhasznált babacuccokat és párom jött haza, hogy megveszi... És engem meg sem kérdezett... Én nem szeretnék majd mindenből használtat....

Nem tudom, mit tegyek.

2012. nov. 8. 13:01
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
90%
Üljetek le beszélgetni!!
2012. nov. 8. 13:03
 2/21 anonim ***** válasza:
76%
Ó...és ezelőtt milyen volt?? Baba előtt?
2012. nov. 8. 13:05
 3/21 anonim ***** válasza:
76%
Ezért még nem hagynám el, viszont rendesen kifaggatnám, hogy mi baja. Lehet feszült, ideges és rajtad vezeti le. Ami persze nem megoldás, de nem is egyből a szakítás a megoldás rá.
2012. nov. 8. 13:06
 4/21 anonim ***** válasza:
65%
sajnállak:-( egy babát mindkét félnek egyenlően kell(ene) várni!! Nincs olyan, hogy enyém-tiéd, csak a miénk. Család lesztek-vagytok. Valahogy üljetek le, beszéld meg vele, hogy ez így nem jó! Gondolom próbáltad már:-( ne idegeskedj viszont, mert a babád is érzi, ha feszült vagy. Tudom könnyű ezt mondani, de a picurka érdekében is (és a tiétekben, hogy működhessen a házasságotok) közös nevezőre kell, hogy jussatok. Együtt várjátok a picit, ne külön-külön. Sok sikert és boldog babavárást!!!!! :-)
2012. nov. 8. 13:06
 5/21 anonim ***** válasza:
42%

Ez nagyon durva és lehet, még durvább lesz később. Nálunk ugyan fele az enyém a lakásnak, de a férjem neve van kint a kapucsengőn, mert engem nem érdekel, hogy kint legyen még a 2 éves neve is, mint más postaládán a házban...

Igenis baj, hogy nem kérdezett meg külön öröm válogatni a babának holmikat, gyönyörködni bennük. Nem baj, ha van használt is, persze, de azért ilyesmit és sok mást is meg kellene beszélni.

2012. nov. 8. 13:07
 6/21 A kérdező kommentje:

Előtte nem volt ilyen...ennyire...

Viszont ez az önzőség...

2012. nov. 8. 13:08
 7/21 anonim ***** válasza:
90%
Egyetértek az első hozzászólóval. Mindenképp próbáljátok meg megbeszélni. Mond el az aggályaidat neki. És tedd hozzá, hogy nem szeretnéd, hogy stresszes legyen életed főleg állapotosan ami kihathat a babára is. Amiatt meg ne aggódj, hogy úgy vesz meg a babának, hogy meg sem kérdezett, inkább örülj neki. Türelem! :)
2012. nov. 8. 13:10
 8/21 anonim ***** válasza:
90%
Nem kellett volna vállalni ezt a gyereket. Mármint, te tudtad, hogy ő ilyen - bár nem ennyire. Az ilyen típusú hapsiból sok van, kerülni kell őket messziről! Gondolom, feleségül se vett, nehogy megkaparintsd a lakás felét.
2012. nov. 8. 13:11
 9/21 anonim ***** válasza:
77%
hát ne számíts sok jóra tőle a jövőben se...:S
2012. nov. 8. 13:12
 10/21 anonim ***** válasza:
76%
Jujj,neharagudj meg a válaszomért kérlek:de szerintem ez gáz.A helyedben lelépnék.Persze tudom,könnyű ezt írni,de soraidból számomra az derül ki,kapcsolatotokban nyoma sincs a tiszteletnek,szeretetnek.Durva,hogy fejedhez vágja,hogy a te szüleid nem fizettek bele a lakásotokba,durva,hogy övé a lakás!Te fogsz neki gyereket szülni,felfogta?!Továbbá van beleszólásod,mikor,milyen ruhát akarsz a picinek venni!Nem írtad milyen volt előtte,de szerintem a jeleket már biztosan észrevetted,amik arra utaltak,hogy valami baj van a kapcsolattal.Persze sok férfi megőrül a hirtelen felelősségérzettől,hogy gyereke lesz,de esetetekben ez túlzás akkor is.Igen,ülj le vele beszélni,de ha továbbra sem változik semmi,sajnos azt kell mondjam:jobban járnál nélküle,így nem lesztek boldogok!
2012. nov. 8. 13:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!