15 hetes kismama vagyok. A párommal már vágytunk egy kisbabára, de mióta kismama vagyok, folyamatosan kritizál, veszekszik velem.
Tudni kell,hogy az apukája vett neki/nekünk egy lakást, hamarosan költözünk. Viszont ha összeveszünk, folyton a fejemhez vágja, hogy az én szüleim miért nem fizették ki a lakás felét, meg a kapucsengőre is csak az ő neve megy, mert övé a lakás...
Most egyik ismerőse felajánlotta neki, hogy eladja a már nemhasznált babacuccokat és párom jött haza, hogy megveszi... És engem meg sem kérdezett... Én nem szeretnék majd mindenből használtat....
Ezért még nem hagynám el, viszont rendesen kifaggatnám, hogy mi baja. Lehet feszült, ideges és rajtad vezeti le. Ami persze nem megoldás, de nem is egyből a szakítás a megoldás rá.
2012. nov. 8. 13:06
4/21 anonim válasza:
sajnállak:-( egy babát mindkét félnek egyenlően kell(ene) várni!! Nincs olyan, hogy enyém-tiéd, csak a miénk. Család lesztek-vagytok. Valahogy üljetek le, beszéld meg vele, hogy ez így nem jó! Gondolom próbáltad már:-( ne idegeskedj viszont, mert a babád is érzi, ha feszült vagy. Tudom könnyű ezt mondani, de a picurka érdekében is (és a tiétekben, hogy működhessen a házasságotok) közös nevezőre kell, hogy jussatok. Együtt várjátok a picit, ne külön-külön. Sok sikert és boldog babavárást!!!!! :-)
2012. nov. 8. 13:06
5/21 anonim válasza:
Ez nagyon durva és lehet, még durvább lesz később. Nálunk ugyan fele az enyém a lakásnak, de a férjem neve van kint a kapucsengőn, mert engem nem érdekel, hogy kint legyen még a 2 éves neve is, mint más postaládán a házban...
Igenis baj, hogy nem kérdezett meg külön öröm válogatni a babának holmikat, gyönyörködni bennük. Nem baj, ha van használt is, persze, de azért ilyesmit és sok mást is meg kellene beszélni.
2012. nov. 8. 13:07
6/21 A kérdező kommentje:
Előtte nem volt ilyen...ennyire...
Viszont ez az önzőség...
2012. nov. 8. 13:08
7/21 anonim válasza:
Egyetértek az első hozzászólóval. Mindenképp próbáljátok meg megbeszélni. Mond el az aggályaidat neki. És tedd hozzá, hogy nem szeretnéd, hogy stresszes legyen életed főleg állapotosan ami kihathat a babára is. Amiatt meg ne aggódj, hogy úgy vesz meg a babának, hogy meg sem kérdezett, inkább örülj neki. Türelem! :)
2012. nov. 8. 13:10
8/21 anonim válasza:
Nem kellett volna vállalni ezt a gyereket. Mármint, te tudtad, hogy ő ilyen - bár nem ennyire. Az ilyen típusú hapsiból sok van, kerülni kell őket messziről! Gondolom, feleségül se vett, nehogy megkaparintsd a lakás felét.
2012. nov. 8. 13:11
9/21 anonim válasza:
hát ne számíts sok jóra tőle a jövőben se...:S
2012. nov. 8. 13:12
10/21 anonim válasza:
Jujj,neharagudj meg a válaszomért kérlek:de szerintem ez gáz.A helyedben lelépnék.Persze tudom,könnyű ezt írni,de soraidból számomra az derül ki,kapcsolatotokban nyoma sincs a tiszteletnek,szeretetnek.Durva,hogy fejedhez vágja,hogy a te szüleid nem fizettek bele a lakásotokba,durva,hogy övé a lakás!Te fogsz neki gyereket szülni,felfogta?!Továbbá van beleszólásod,mikor,milyen ruhát akarsz a picinek venni!Nem írtad milyen volt előtte,de szerintem a jeleket már biztosan észrevetted,amik arra utaltak,hogy valami baj van a kapcsolattal.Persze sok férfi megőrül a hirtelen felelősségérzettől,hogy gyereke lesz,de esetetekben ez túlzás akkor is.Igen,ülj le vele beszélni,de ha továbbra sem változik semmi,sajnos azt kell mondjam:jobban járnál nélküle,így nem lesztek boldogok!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!