Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhagynátok ezért a barátnőtöket fiúk?
Tegyük fel, olyan lánnyal vagytok együtt, aki nagyon kedves, aranyos, szeretetreméltó, jófej...stb, de nem igazán szép. Persze amikor beleszeretsz valakibe, ez nem akadály, de azért tisztában vagy vele, hogy a lány külsőre nem szép.
Ilyenkor, ha feltűnne egy gyönyörű nő, aki ugyanúgy rendelkezik a barátnő pozitív tulajdonságaival is(tehát nem egy ilyen plázacica...stb), és a lánynak megtetszenétek és akarna tőletek valamit, elhagynátok érte a barátnőtöket? Vagy belegondolnátok abba, hogy ez micsoda nagy lehetőség, és talán örökre bánjátok, ha meg se próbáljátok?
Ez csak egy elképzelt helyzet, nem vagyok egyik szerepben se, csak érdekelne. :)
Tőlem jöhetne akármilyen bombázó, a barátnőm azért a barátnőm, mert szeretem. Innentől nincs érzésem más
felé (mmint szerelem), szóval felizgatni lehet fel
tudna a külsejével, de a barátnőmön vezetném le :)
Nem, biztos, hogy nem!
Ilyet csak elméletben lehet feltenni, hogy a másik, "szebb" csaj is !ugyanolyan! tulajdonságokkal rendelkezik. A valóságban ez kizárt! És egyébként is, valamiért beleszerettem, amit a másikban úgysem találnék meg... a közös dolgok, emlékek, felépített kapcsolat már csak hab a tortán, amit nem dobnék el!
Én igen. Akármilyen kegyetlenül is hangzik.
De ismerem magam, és épp ezért nem kezdenék kapcsolatot olyannal, aki nem tetszik. Nem is tudnék úgy beleszeretni valakibe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!